Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Vi har sengene og erfaringen

Drømmeland slog dørene op i 1975. Først som en traditionel møbelforretning, men meget hurtigt blev Drømmeland specialiseret inden for senge og møbler til soveværelset.

I 1982 åbnede vi en af Danmarks første specialiserede sengeforretninger i Bagsværd.
I dag er vi med 22 butikker fordelt ud over hele landet, Danmarks førende forhandler af elevationssenge, boksmadrasser og kontinentalsenge fra kvalitetsmærker som Magna, Nexus, Svane, Tempur og Masterbed. Vores senge produceres af branchens bedste producenter som er beliggende i Danmark eller Nordeuropa.

Alle vores rådgivere er uddannede til at finde lige præcis den seng, der passer bedst til dig, din krop og foretrukne liggestilling. Dermed er du sikker på at få leveret den seng, som giver dig den bedste nattesøvn.

Ud over senge forhandler vi madrasser, dyner, puder og boligtekstiler som fx lagner, sengetøj og sengeborde. Hos Drømmeland kan du indrette dit soveværelse helt efter din egen stil og smag.


Kontakt hovedkontoret:

Drømmeland A/S
Vadstrupvej 71
2880 Bagsværd

Tlf. 44 98 67 07
info@droemmeland.dk
Cvr 24404110

 

Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 60 dages komfortgaranti 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid