Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

De gode drømme startede i 1975

Da Drømmeland i sin tid slog dørene op, var det som en traditionel møbelbutik. Men hurtigt fik vi fokus på senge og møbler til soveværelset, og Danmarks første sengeforretning var en realitet. I takt med at vi voksede, blev vi også den første egentlige sengekæde, hvor sengene blev præsenteret af fagfolk, der kunne rådgive kunderne omkring senge og søvn.

Netop lysten til hele tiden at udvikle forretningen og tilbyde kunderne nye services og produkter har altid været en vigtig del af vores DNA. I 1982 åbnede vi således en af Danmarks første specialiserede sengeforretninger i Bagsværd uden for København. Vi var også blandt de første, der introducerede begrebet "sund søvn" og lærte kunderne om vigtigheden af at sove godt.


Drømmeland Bagsværd

Drømmeland Bagsværd åbnede i 1982

I 2017 introducerede vi et nyt butikskoncept, hvor sengene præsenteres i et skandinavisk miljø med trægulve og organiske rammer. På den måde hjælper vi kunderne med at føle sig hjemme, så de bedre kan slappe af, når de afprøver senge. Samtidig er alle sengerådgivere uddannet i at vejlede ud fra den enkelte kundes krop og behov. Og du er sikret samme personlige rådgivning uanset hvilken Drømmeland-butik, du træder ind i.

Nyt koncept 1          Nyt koncept 2

Nyt koncept i 2017

Du kan lægge dig i et bredt udvalg af kvalitetssenge fra de bedste mærker. Det betyder ikke, at god søvn er lig med dyr søvn. For i Drømmeland kan du få rådgivning og gode senge i alle prislag.

I 2021 blev Drømmeland købt af den hollandske familie-ejede virksomhed Swiss Sense, der ejer over 100 senge forretninger i primært Holland og Tyskland. Familien bag Swiss Sense er 4. generation af sengeproducenter, så der ligger meget viden og stolthed bag Swiss Sense, som Drømmeland også har stor glæde af.

Drømmeland en velkørende kæde med butikker i hele landet. Vi står aldrig stille og udvikler løbende nye butikker, koncepter og produkter. Og vi glæder os til at hjælpe danskerne med at sove godt mange år fremover.

Gode drømme starter i den rigtige seng!

Sov sundt i Drømmeland


Kontakt hovedkontoret:

Drømmeland A/S
Vadstrupvej 71
2880 Bagsværd

Tlf. 44 98 67 07
info@droemmeland.dk
Cvr 24404110

 

De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid