Om Drømmeland

Drømmer du om en ny seng, har vi over 40 års erfaring at trække på

Drømmeland slog dørene op i 1975. Til at begynde med var den en traditionel møbelforretning, men efterhånden blev Drømmeland specialiseret inden for senge og møbler til soveværelset, og i 1982 åbnede den første egentlige Drømmeland-butik på Vadstrupvej i Bagsværd. Det var Danmarks første specialiserede sengeforretning, og siden har mange flere byer landet over fået både glæde og gavn af vores ekspertise og store udvalg.

Fuld Garanti

2,5 års fuld garanti
Vi står inde for kvaliteten af de produkter vi sælger. Derfor yder Drømmeland ekstraordinært 2,5 års fuld garanti på alle vores produkter.

Fabriksgaranti

25 års fabriksgaranti
Flere af vores producenter tilbyder 25 års garanti mod ramme og fjederbrud og derudover tilbydes fra 2,5 til 8 års fabriksgaranti på motorer i elevationssenge.

Grundlagt 1975

Grundlagt 1975
Vi er Danmarks største specialiserede sengeforretning og har butikker i København, på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Udvalgt Kvalitet

Udvalgt kvalitet
Vi står inde for et højt kvalitetsniveau og en meget lav fejlmargin. Vores senge kommer fra Danmark, Norge, Estland, Tyskland og Canada.

DEN FØRENDE FORHANDLER AF SENGELØSNINGER

I dag er vi Danmarks førende forhandler af elevationssenge, plansenge og kontinentalsenge fra kvalitetsbrands som Svane, Tempur, Nexus, Masterbed og Magna. Alle vores sælgere er uddannede til at finde lige præcis den seng der passer bedst til dig, din krop og foretrukne liggestilling, så du altid er sikker på at få leveret den seng som giver dig den bedste nattesøvn mange år fremover.

Derudover forhandler vi madrasser, dyner, puder og boligtekstiler som fx sengelinned, sengetæpper og plaider, så du kan indrette dit soveværelse helt efter din egen stil og smag.

Fakta om Drømmeland

Drømmeland er en danskejet virksomhed med et sundt og solidt økonomisk grundlag. Vi er i konstant fremgang og åbner stadigt flere butikker over hele landet.

I 2011 nåede vi et dækkende antal butikker på Sjælland. I 2012 gik turen til Jylland, og i 2013 kastede vi os over Fyn. Og til trods for at der i dag findes 20 Drømmeland-butikker i hele landet, forventer vi fortsat at ekspandere i alle landsdele.

Gennem årene har vi solgt mere end 250.000 senge, hvilket rundt regnet giver 500.000 glade kunder. Så vi ved, hvad vi taler om.

Vores senge hører til nogle af de bedste på markedet. Vil du vide mere om dem, kan du klikke dig videre her, eller kontakte en af vores butikker.

Landsdækkende butiksnetværk

En god seng er tilpasset dine behov. Derfor vil vi gerne have mulighed for at rådgive dig inden dit køb. I alle vores butikker møder du altid veluddannet personale der kan hjælpe dig med at finde den sengeløsning der passer bedst til dine behov.

Åbningstider i vores butikker
Mandag til fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Første og sidste søndag: 10:00 - 16:00
Udvalgte butikker holder åbent hver søndag
Find din nærmeste butik her >>

Hvorfor er den sunde søvn så vigtigt?

I Stock _000013749493SmallVi ved det alle sammen: En god nats søvn kan gøre underværker. Søvnen giver os energi til den kommende dag, og på langt sigt har den indvirkning på vores helbred – både det fysiske og det mentale. Alligevel undervurderer alt for mange betydningen af at sove godt hver nat. Ifølge statistikkerne sover vi mindre og mindre, hvilket bl.a. skyldes, at der i dag, modsat tidligere, er en masse ting at foretage sig efter mørkets frembrud, der holder os oppe i længere tid. Det er bl.a. tv, iPads, cafébesøg, mv., der gør det svært at gå i seng i tide og praktisk talt umuligt at følge døgnets egen rytme, som det var tilfældet i gamle dage, før opfindelsen af det elektriske lys.

Læs meget mere om sund søvn på vores temasider >>

Vores fire kernekompetencer hjælper dig til en god søvn

FragtmandHos Drømmeland er vores fire kernekompetencer udvalg, kvalitet, personlig rådgivning og sund søvn. En seng er nemlig ikke bare en seng, så det gælder om at få den rigtige – den, der passer til lige netop dig.

Vores fornemste opgave er at sikre dig en bedre nattesøvn. Og et af de første skridt på vejen er at anskaffe dig en seng, der er tilpasset dig og dine behov. En seng er nemlig ikke bare en seng, og den madras, der er perfekt til naboen – eller din bedre halvdel, for den sags skyld – er ikke nødvendigvis den rette til dig.

Vores sengespecialister kan vejlede dig til den rigtige seng i den rigtige størrelse – med en madras, der er præcis så blød eller hård, som du foretrækker det. Og vores udvalg er så bredt, at vi godt tør sige, at vi har en seng, der passer til alle, uanset størrelse, prisklasse, stil og personlige behov.

Vil du være en del af vores drømmehold?

I Stock _000000665933XSmall

Drømmeland er en virksomhed i vækst, og vi er ofte på udkig efter dygtige medarbejdere, der drømmer om at gøre en forskel i branchen og trives med store udviklingsmuligheder.

Se hvilke ledige stillinger vi har lige nu >>

Pressekontakt

Er du journalist, og/eller har du brug for information om Drømmeland til et medie, er du velkommen til at kontakte presse@droemmeland.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.