Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Springmadras 140x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Madrastyper
Madras-fasthed
Mærker

Mærk komforten i en springmadras 140x200

Er din nuværende madras ikke så god mere? Eller vil du bare gerne have en større seng? Uanset hvad årsagen er, kan Drømmeland hjælpe. Vi tilbyder et stort udvalg af madrasser i mange forskellige størrelser til mange behov.

Her på siden finder du vores 140x200 springmadrasser, der er vores mest populære type madras i mange af de senge, vi sælger. Alle vores springmadrasser er nemlig med komfortzoner og fjedre, der giver masser af støtte.

Når du vælger den rette 140x200 springmadras – eller en af vores andre størrelser – er du derfor sikret god kvalitet og komfort. Læs mere om udvalget, og få gode råd om, hvilken model du skal vælge. 

God søvn starter med den rette madras

Mange mennesker sover ikke optimalt på grund af, at de ligger på en madras, der ikke passer til dem. Det kan give spændinger, hovedpine, ømme skuldre og en forstyrret søvn. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rette 140x200 springmadras for dig.

Det gælder om at finde en madras, der er tilpas blød eller hård. Den er modstandsdygtig der, hvor du er tungest, og giver mere efter der, hvor du er let. På den måde synker du fint ned i madrassen, så din rygsøjle ligger lige.

Hvis du besøger en af vores butikker, kan du teste, om din nye springmadras passer til dig. Læg en hånd ind under lænden, mens du ligger med ryggen på madrassen. Er der kontakt mellem madrassen og din lænd, giver madrassen ofte den korrekte støtte.

Få flere gode tips i vores guide om, hvordan du finder den bedste madras for dig. 

Perfekt til dig, der sover alene, og jer som par

En springmadras på 140x200 cm svarer til en trekvartseng, hvilket er en god størrelse for mange. Sengen optager nemlig ikke meget plads. Samtidig har den en størrelse, der gør den god for både enkeltpersoner og par at sove i.

Sover du alene, vil en 140x200 madras give dig ekstra plads at brede dig på – og størrelsen er også god for jer, der har et mindre soveværelse, eller som mangler en ny seng til familiens teenager.

Hos Drømmeland er det vores mål er at have madrasser, der er behagelige for netop din krop. Tøv derfor ikke med at gå igennem vores udvalg og find den, du ligger bedst i. 

Få tips om din springmadras 140x200

Vejen til en god nats søvn kan være svær at finde. Madras, pris, egenskaber, fasthed – der er mange valgmuligheder, og det er langt fra alle madrasser, der passer til dig.

Heldigvis skal du ikke ligge søvnløs over, hvilken 140x200 springmadras du skal vælge. Vi har hjulpet tusindvis af kunder godt i mål med at købe både ny seng og madras. Det er online såvel som i vores fysiske butikker.

Derfor er vi også sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vores rådgivere er uddannede til at finde lige præcis den madras, der passer til dig.

I samråd med os kan du dermed finde en ny madras, der bidrager til, at du kan sove godt. 

Sådan kan du gøre din nye seng endnu bedre

Mange af vores 140x200 springmadrasser kommer fra mærker, der laver kvalitetsmadrasser til en attraktiv pris. Og så er de nogle gange med indbygget komfortlag, så du ikke altid behøver en topmadras.

Du kan dog nemt gøre nogle tilføjelser, der gør vores springmadrasser endnu mere indbydende. Tilføj for eksempel en flot sengegavl og en 140x200 sengeramme i dansk design, som nemt tilføjer et dekorativt touch til dit soveværelse.

Til sidst kan du lægge en rullemadras på, som absorberer overskydende fugt og nemt kan vaskes. På den måde kan du forlænge levetiden, så du kan få glæde af madrassen i mange år. Dermed fastholder du en god hygiejne i sengen og beskytter springmadrassen.