Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Kontinentalsenge 160x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Sov godt i en ny kontinentalseng 160x200

Senge med eksklusive udtryk til den nordiske stil

Mange af vores 160x200 kontinentalsenge er enkle og samtidig moderne i designet. En god nats søvn får du nemlig ikke bare ved at investere i en god seng. Dit soveværelse skal også have en rolig atmosfære, og det kan du få med en elegant seng fra os.

Se blandt andet de stilrene modeller fra Casablanca. Mærket er kendt for sine mange valgmuligheder – vælg mellem flere tekstiler og mange farver. Med fjedre og komfortzoner sørger Casablanca også for, at du sover godt.

Eller hvad med de gode senge fra MasterBed? Her venter dig gedigent håndværk og dansk design med fokus på rene, enkle linjer og balancerede farver. Desuden findes deres kontinentalsenge i forskellige farver, og tekstilerne er uden skadelige stoffer i
fremstillingen.

Hos Drømmeland er du altså sikret god kvalitet, harmonisk design og lang levetid på din nye seng.

Casablanca-til-brandsider.jpg

Hvorfor vælge en 160x200 kontinentalseng?


En kontinentalseng i størrelsen 160x200 cm er ideel til dig, der sover alene og ønsker en dobbeltseng med god plads til at boltre dig på. Men sengen passer også godt til teenageværelset og til par, der ikke har plads til en almindelig dobbeltseng på 180x200 cm.

Du sover også godt – især hvis du vælger en fra Drømmeland. En kontinentalseng består nemlig af tre madrasser, der alle er med til at yde optimal liggekomfort.

I bunden finder du typisk en lavere seng med et indbygget fjedersystem i en kassette, der holder fjedersystemet sammen. Ovenpå den er der typisk en springmadras, og øverst finder du en komfortabel topmadras. I en kontinentalseng har du derfor aldrig en revne i midten, men én stor liggeflade.

De forskellige lag giver dig et sundt, stabilt og komfortabelt leje. Topmadrassens formål er at fungere som et ekstra lag og beskytte midtermadrassen mod slid. Kombinationen sikrer, at din krop får ergonomisk støtte hele natten.

Få en fasthed, der passer til dig (og din partner)


Hvis du leder efter en kontinentalseng 160x200 hos Drømmeland, kan du være sikker på, at vi har en, der matcher dine behov. Vi har nemlig flere madrasser og fastheder til vores kontinentalsenge, så du kan sove i en seng, der støtter krop og led de helt rigtige steder.

Når du vælger en fasthed, der passer til din kropsform, sikrer du dig en ergonomisk korrekt sovestilling. Det er de bedste forudsætninger for at vågne frisk og veludhvilet uden ømme muskler eller led.

Er du i tvivl om, hvilken seng der passer bedst til dine behov? Hjælpen er lige ved hånden. Hos Drømmeland har vi dedikerede sengerådgivere, der ved stort set alt om, hvordan du finder den rigtige seng og sikrer dig en god nattesøvn.

Kontakt os via vores chat, e-mail eller på telefon.

Find 160x200 kontinentalsenge på tilbud