Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Trekvartsenge

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Tilbud
Størrelse (cm)
Farve
Mærker

Sov godt i en komfortabel trekvartseng

Trekvartseng, 3/4 seng, halvandenmandsseng, stor enkeltseng eller lille dobbeltseng – uanset hvad du vælger at kalde den, så er der tale om den samme slags seng i størrelsen 120-140 cm i bredden og 200 cm i længden.

Størrelsen på trekvartsengen passer rigtig godt til dig, der skal forny børnenes soveværelse med en større seng, eller hvis du skal friske gæsteværelset op. Drømmer du om at have lidt ekstra plads at brede dig på, eller kan du lide at sove tæt med din partner, fungerer en 120-140x200 seng også fint som en mindre dobbeltseng.

Tag et kig på vores udvalg, hvor du finder behagelige senge og madrasser i solid kvalitet i netop denne størrelse. En god seng fra os er dermed din begyndelse på bedre nætter og gode drømme.

Vi har 3/4 senge fra de bedste brands

Er du på udkig efter en ny seng, der giver dig den optimale komfort hele natten igennem? Så giver det god mening at vælge en trekvartseng fra Drømmeland. Vi har et bredt udvalg fra nogle af de bedste brands på markedet, hvor kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Så kan du være sikker på at få en seng med lang holdbarhed, og som du sover bedst muligt i.

Prøv for eksempel vores trekvartsenge fra det danske mærke MasterBed, der skaber stilfulde senge. Kendetegnet for MasterBed er det klassiske danske design, rene linjer og komfort til overkommelige priser. Med deres udvalg får du en god støtte omkring led og muskler, så du har gode forudsætninger for en bedre søvn.

Du kan også finde trekvartsenge fra Svane, der indeholder IntelliGel ®. Det er et unikt materiale, som tilpasser sig efter, hvordan du sover, uanset kropsbygning og vægt. Så får du ergonomisk støtte og bliver dermed bedst muligt udhvilet. Desuden isolerer og dæmper IntelliGel ® dine bevægelser, sådan at du kan sove i ro og få din kvalitetssøvn.

Find frem til din trekvartseng hos os

enkelt-person.jpg


Markedet for trekvartsenge er stort, og der er flere sengetyper at vælge imellem; fra boksmadrasser og kontinentalsenge til elevationssenge. Derudover skal den helt rigtige seng opfylde netop dine behov og have den rigtige fasthed.

Bliver du i tvivl om, hvilke præferencer og senge, der passer til dig? Så kan du prøve vores sengeguide, hvor du har de bedste forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning.

Du kan også spørge vores sengerådgivere, både online og i vores Drømmeland-butikker, hvis du ønsker personlig rådgivning. De er alle uddannede i at finde den rigtige seng til forskellige behov, og vejleder i, hvordan man får en sund nattesøvn.

I samråd med vores sengerådgivere kan du dermed finde frem til den helt rigtige trekvartseng. Bagefter er det bare om at bestille din nye trekvart seng hjem her på siden eller i butikken. Så kan du drømme uforstyrret de næste mange nætter.