Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Enkeltsenge

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Tilbud
Størrelse (cm)
Farve
Mærker

Sov godt i en enkeltseng

Hvorfor vælge en enmandsseng?

Enkeltseng, enmandsseng, enkeltmandsseng – kært barn har mange navne, og der er mange muligheder og fordele ved at vælge en enkeltseng i stedet for eksempelvis en halvandenmandsseng.

For eksempel behøver du ikke en stor dobbeltseng for at få alle de fantastiske egenskaber, som vores senge har. Selvom en enmandsseng er smal, er den propfyldt med samme gode kvaliteter som de store dobbeltsenge.

Mangler du en god gæsteseng eller en ny seng til børneværelset, kan en enkeltseng også være et oplagt valg, da den ikke fylder særlig meget i rummet.

Der er med andre ord flere gode grunde til at vælge en enmandsseng fra Drømmeland.

Auping-miljø.jpg

Vi har dejlige enkeltsenge fra de bedste brands

Med den helt rigtige seng fra vores udvalgte brands kan du se frem til bedre nætter. Hos Drømmeland kan du nemlig købe enkeltsenge fra nogle af de bedste leverandører på markedet, så du kan være sikker på at sove godt i mange år. Desuden har du mulighed for at få enkeltsenge med ekstra længde, så fødderne ikke stikker ud over sengen.

Opdag blandt andet mærket Casablanca der kommer i stort udvalg af farver i nordisk design samt madrasser i topkvalitet.Med en seng fra Casablanca går du ikke på kompromis med kvaliteten eller designet. Sov behageligt natten igennem med 2 lag fjedre og 5 komfortzoner, der støtter lige dér hvor din krop hviler på madrassen.

Skal din seng være i en smuk ramme? Med danske Kaagaard får du den komplette sengeløsning i bedste snedkerkvalitet. Komforten er understøttet af allergivenlige og åndbare materialer. Udseendet på deres senge kan du ofte tilpasse til din indretningsstil ved at vælge farve og ben og eventuelt en gavl til din enkeltseng. Dermed bliver dit sovemiljø både personligt og indbydende.
Uanset hvad du søger, er der gode muligheder for, at du kan finde din nye drømmeseng hos os.

Sådan vælger du den bedste enkeltseng

Når du leder efter den rette enkeltmandsseng, er der flere kriterier, du bør kigge efter.

For det første er det vigtigt, at du vælger den madras, der giver dig optimal støtte, og hvor dine skuldre og nakke synker rigtigt ned i madrassen. Madrassen skal understøtte både din kropsvægt og bevægelser om natten.

Samtidig er det uundværligt med en god topmadras, der sikrer længere holdbarhed til din enkeltseng. Topmadrasser som dem hos Drømmeland skåner nemlig din madras for de værste pletter og fugt.

De kan også være med til at give dig ekstra komfort, så du kan sove endnu mere behageligt og have et sundt sovemiljø.

Det er meget individuelt, hvilke præferencer du har, når du skal finde en god seng. Nogle holder mest af en blød madras, mens andre sover bedst i en hårdere model.

Derfor finder du også mange forskellige enkeltmandssenge hos Drømmeland. Fælles for dem er dog, at de er nogle af de bedste senge på markedet, så du kan få en god nattesøvn og vågne veludhvilet op.

Derfor er det vigtigt at sove komfortabelt

Den rigtige seng – hvad enten det er en enkeltseng eller dobbeltseng – er alfa og omega. Vi bruger omkring en tredjedel af døgnets timer på at sove, og derfor er din enkeltseng et af de vigtigste møbler i hjemmet.

Samtidig spiller vores nattesøvn en stor rolle i forhold til at have det godt og have overskud til dagens projekter. Det kan altså have mange konsekvenser, hvis du ikke får den nødvendige søvn. Og netop derfor er det vigtigt med en god madras og seng, hvor du kan slappe helt af. Heldigvis kan du sagtens få opfyldt dine kriterier med et stort udvalg af enkeltsenge hos Drømmeland.

Vi har nøje udvalgt vores mange enkeltsenge, så du har de bedste rammer for en kvalitetsseng, der giver dig den optimale komfort og støtte. Prøv dem i vores mange butikker, inden du bestiller din nye seng.