Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Professionel og personlig rådgivning sikrer dig en god søvn

Book en rådgiver

Få hjælp til at finde den helt rigtige seng

Det kan være rigtig svært at vurdere, om din seng passer til dig.

Måske vågner du ikke veludhvilet op, måske har du smerter i leddene når du vågner, eller måske føler du, at du synker for meget ned i madrassen. Det skyldes måske, at du og din seng slet ikke passer sammen.

Det kan vi heldigvis hurtigt hjælpe dig med at finde ud af

Få hjælp - book en rådgiver her

Vores sengerådgivere står klar til at finde den rette seng – sammen med dig

Det allervigtigste for din søvn er din seng. Den skal passe til din krop, din vægt, dine præferencer og din foretrukne sovestilling.

Det kræver en dybdegående viden om både senge og søvn for at kunne vurdere, om du og din nye seng er det helt rigtige match. Det har vi.

Hos Drømmeland er alle vores sengerådgivere nemlig professionelt uddannede til at vejlede dig om søvn og senge. Lad os hjælpe dig med at sove godt.

Rasmus-Reimer-small.png
RASMUS, SENGERÅDGIVER I HØRSHOLM

"Når du booker en sengerådgiver som mig, finder vi sammen den helt rigtige sengeløsning til dig, som aflaster og støtter din krop optimalt."

Jennie-Amager-small.png

JENNIE, SENGERÅDGIVER I AMAGER
”Jeg har over 30 års erfaring med at arbejde med mennesker og går op i at rådgive ud fra individuelle behov, så du kan få en god og sund nattesøvn i en seng, der passer til netop dig.”

Flemming-.png
FLEMMING, SENGERÅDGIVER I BAGSVÆRD

"Jeg giver mig god tid til at tage dig med rundt og prøve flere forskellige senge, så vi finder en seng, der både føles rigtig for dig, og som støtter de rigtige steder."