Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Returnering

14 dages fortrydelsesret

Drømmeland.dk yder 14 dages fortrydelsesret ved køb online gældende fra den dag, du modtager varen. Ved custommade produkter så som senge, produkter der enten skal tilpasses eller specialfremstilles efter dine individuelle krav, accepterer du, at fremstillingen eller tilpasningen straks påbegyndes efter din ordreafgivelse, og du derfor ikke har 14 dages returret på det tilpassede eller fremstillede produkt.

Benytter du dig af fortrydelsesretten tilbagebetaler Drømmeland A/S varens pris samt fragtomkostninger forbundet med levering til din adresse. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde fragtomkostninger for returforsendelsen. Er varen leveret til dig med Drømmelands egne biler, og har du ikke selv mulighed for at komme til en af vores butikker med varen, tilbyder vi at afhente den for dig for 499,-. Afhentning vil ske næste gang vi er i dit lokalområde og naturligvis kræve at du er hjemme.

Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til:
Drømmeland, Vadstrupvej 71-73, 2880 Bagsværd, att. kundeservice
Du er også meget velkommen til at aflevere varen i en af vores butikker.

Yderligere spørgsmål kan sendes til: info@droemmeland.dk
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid