Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Rente- og gebyrfri finansiering

Når du køber ny seng i Drømmeland, kan du finansiere dit køb nemt og fuldstændig rente- og gebyrfrit.

Med vores unikke finansieringsmodel er det dig og dit budget, der er i fokus. Du fastlægger hvilket månedligt beløb, der passer ind i dit budget, og her i modellen kan du justere både lånebeløbets størrelse og se antal måneder lånet løber.

Med andre ord kan du finansiere din nye seng præcis som det passer dig og din økonomi.

Du er også altid velkommen i din lokale Drømmeland-butik, hvor vi giver dig råd og vejledning og hjælper dig med at ansøge direkte i butikken.

Hvordan foregår betalingen?
  • Når du foretager et køb, modtager du en besked fra Resurs Bank i din e-boks, måneden efter du har handlet
  • Første betaling sker i slutningen af måneden efter købet
  • Du kan til enhver tid indfri din saldo - uden ekstra omkostninger

Er du i tvivl eller har spørgsmål til din delbetaling eller til Resurs Bank-lånet generelt, sidder Resurs Bank klar til at besvare dine spørgsmål og kan kontaktes på 39 13 16 00.

Hvis du oplever tekniske problemer med at oprette lånet, er det også Resurs Bank, du skal kontakte direkte.


Link til alm. vilkår og betingelser

De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid