Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Levering og montering af senge

Gratis levering af senge uanset hvor du handler hos os
Uanset om du køber en seng på Drømmeland.dk eller i en af vores fysiske butikker, kan vi levere den lige til kantstenen til dig uden at det koster dig noget i fragt. Dette gælder til hele Danmark undtagen ikke brofaste øer. 

En seng kan være både stor og tung, så for at gøre det så nemt for dig som muligt så kan du tilkøbe nedenstående services, som kan gøre det hele lidt nemmere for dig:

0 kr.: Levering til kantsten

349 kr.: Levering m. indbæring - vi bærer varen ind i et valgfrit rum for dig.

749 kr.: Levering m. indbæring og montering - vi bærer din seng til et valgfrit rum, og samler også sengen for dig.

1049 kr.:
Levering m. indbæring og bortskaffelse - vi bærer varen til et valgfrit rum og tager din gamle seng med retur.

1449 kr.:  Levering m. indbæring, montering og bortskaffelse - vi bærer din seng ind, samler den og tager din gamle seng med retur.

Du vælger disse services når du i kurven har tastet dine kontaktinformationer.

Ovenstående leverings- og servicepriser gælder ikke ved køb af udstillingsmodeller.

Vi dækker ca 80% af Danmark med vores egne chauffører, de områder vi ikke kan dække med egne chauffører, kan vi desværre ikke tilbyde ekstra services for - der hvor vi ikke kan tilbyde vores monterings services er kun visse dele af Jylland. Når du har tastet din adresse i kurven, vil du se om muligheden er tilstede for dig.

Efter du har købt din seng på Drømmeland.dk, vil du indenfor 2-3 arbejdsdage blive kontaktet pr. email omkring hvornår din seng forventes at ankomme til vores lager. Ud for hver seng på Drømmeland.dk kan du se indenfor hvilket tids-spænd du kan forvente din seng.

Når din seng er modtaget på vores lager, vil du igen blive kontaktet af os, og sammen vil vi aftale et leveringstidspunkt. Vi leverer i hverdagene i tidsrummet 8 til 16.

På dagen for levering ringer chaufføren en time inden de ankommer.

Særlige regler gælder for senge købt i vores Outlet-butikker
Vi har Outlet butikker i Odense, Vejle og Randers.  For senge købt der, gælder følgende leveringspriser, da de ikke kommer fra vores hovedlagre:
699 kr. for levering til kantsten
899 kr.  for levering med indbæring/montering

Levering af ordrer der indeholder både senge og andre varer
Har du købt en seng eller en anden vare der har længere leveringstid, og som kræver levering af chauffør, sammen med en små-vare som vi normalt kan levere med det samme via PostNord eller GLS, så vil denne vare først komme til dig sammen med sengen, det kunne feks være dyner, puder eller lagner.
Ønsker du at modtage dine småvarer før sengen, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her og se om de kan sende småvaren til dig seperat - mail os gerne din bestillingsbekræftelse så kan vi nemt finde ordren, og vær obs på at vi tager fragt på ordre under 1000 kr., - en evt. opdeling ses som 2 ordrer.

Levering af ekspressenge
Vores ekspres leveringssenge (5-7 hverdages levering) kommer direkte fra producenten, og i det tilfælde du har bestilt andre varer sammen med denne seng, vil du modtage flere forsendelser. Er det varer der kan leveres med post sender vi med PostNord til nærmeste pakkeshop.
Du vil altid blive holdt underrettet af fragtfirmaet via mail/SMS om din forsendelse.

Levering af postpakker - læs mere her

Returning af varer - læs mere her

De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid