Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Dyner

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Størrelse (cm)
Sæson
Serie
Mærker

Ny dyne? Køb en model i høj kvalitet

Vi har dynen, du vil elske at sove med

En væsentlig del af en god nattesøvn er høj liggekomfort, hvor du sover behageligt, så du ikke bliver forstyrret i din søvn. Derfor er det vigtigt med en god dyne fra Drømmeland, der kan holde dig tilpas varm eller kold.
Uanset dine præferencer finder du komfortable dyner og puder hos os. Det er din garanti for at kunne købe en fantastisk dyne, som vil holde i mange år. Vores udvalg betyder dog ikke, at en god søvn er lig med dyr søvn. For os er det nemlig vigtigt, at alle sover godt, og derfor kan du købe nye dyner i alle prislag hos os.

Find den rigtige dyne for dig

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge den rigtige dyne. Et af kravene er de fysiske rammer, du ligger i, og om du ønsker en enkelt- eller dobbeltdyne.

Dertil skal dit soveværelse og din dyne have den rigtige temperatur, så du hverken fryser eller har det for varmt.

Hos Drømmeland ved vi, at det kan være svært at vurdere, hvilken dyne der passer til dig. Derfor vejleder og hjælper vi dig med at finde den bedste dyne, der gør det rigtige for netop dig.

Uanset om du har brug for en allergivenlig eller en almindelig dyne, kan du finde en i vores udvalg. Vi har nemlig flere modeller i forskellige varmegrader og med diverse former for fyld, så du med sikkerhed kan finde den dyne, der passer bedst til dig.

glade-ældre-mennesker.jpg

Vælg det rette mål på din dyne

En dyne, der kun lige dækker anklerne, er ikke meget værd.
Hos Drømmeland fører vi derfor de fleste af dynerne i flere størrelser, både ekstra lange og brede, så du kan få den bedste dyne til din størrelse. Optimalt set bør din dyne være mindst 20 centimeter længere end din egen højde. Der er også mange mennesker, der elsker følelsen af at sove under en lang dobbeltdyne på 200x220 cm.
Vær sikker på, at dit sengetøj hverken er for småt eller for langt.
Du kan se alle vores dyne- og pudebetræk her, hvor vi byder på lækre materialer til enhver smag.

dyne_1.jpg

Skal du sove med fiber eller dun?


En god dag begynder med en god nattesøvn. Her spiller fyldet i din dyne en vigtig rolle, da det bidrager til, at du hverken bliver for varm eller for kold om natten.

Der er dog forskel på, hvor godt de forskellige typer af dyner isolerer.

Fordelene ved dyner med dunfyld er, at de virker enormt lette og bløde mod huden. Særligt fine dun er ekstremt åndbart og kommer med den bedst tænkelige isoleringsevne.

Til sammenligning er vores fiberdyner det oplagte valg, hvis du er allergisk. Fiberfyld er ofte en del tungere end dundyner, men de fungerer til gengæld fremragende til at lede sved væk.

smilende kvinde under dobbeltdyne

Kig efter en god bæreevne

Vil du bruge den samme dyne hele året?

Om du skal gå efter én dyne, der kan lidt af det hele, eller satse på en kombination af en tung og let dyne, afhænger i høj grad af dine behov, hjemmets isolering og dit indeklima.

Er det muligt at holde en nogenlunde konstant temperatur i soveværelset, er det ofte ikke nødvendigt med to dyner. Her kan det være en fordel med en helårsdyne, også kaldet en lun dyne, som du kan bruge til alle årstider.

Bor du derimod i et ældre hus, hvor vind og vejr påvirker temperaturerne i hjemmet, kan det være en fordel at kunne skifte mellem forskellige typer af dyner.

Uanset hvilken slags dyne, du vælger, anbefaler vi, at du udskifter den efter cirka 5-10 år, da den som regel ikke holder meget længere end dette.

Men det kommer an på, hvor meget slitage din dyne har været udsat for. Er den for eksempel blevet helt misfarvet, er det en god idé at skifte dynen ud.

Sov godt i flot sengetøj

Når du har fundet den rette dyne, skal du naturligvis også kunne pakke den ind i behageligt sengelinned. Sådan kan du beskytte din seng, dyner og puder mod bakterier, fugt og skidt på en æstetisk og effektiv måde samtidig med, at du skaber et indbydende rum.

Hos Drømmeland forhandler vi kun sengetøj, som vi kan stå inde for. En sund søvn handler nemlig ikke blot om at ligge på en god madras.

Det er lige så vigtigt, at sengen er indbydende, da indretningen og et ryddet rum bidrager til at skabe rolige rammer, der gør dig afslappet – og på dén måde kan hjælpe kroppen med at koble af og hurtigere falde i søvn.

Samtidig sover du bare bedre, når sengetøjet er i et blødt og lækkert design samt i gode materialer.

Kig for eksempel efter vores dynebetræk og pudebetræk i bomuldssatin eller 100 procent bambus, der er glat, blødt og giver en silkeagtig følelse mod huden.

Desuden har flere af vores betræk en smart lynlås eller knapper, der holder dyne og pude på plads.