Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Topmadrasser

Latex har åndbare og elastiske egenskaber

Se udvalget her

Fjedre giver dynamisk støtte og effektiv ventilation

Se udvalget her

Visco-skum tilpasser sig din krop med memory foam

Se udvalget her

Prisvenligt og giver en fastere følelse

Se udvalget her

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Madrastyper
Størrelse (cm)
Mærker

Forlæng din søvnkvalitet med en topmadras

Køb den rette topmadras til din seng

At sove godt er hjørnestenen i dit liv, da en sund nattesøvn forbedrer din livskvalitet, dit humør og gør dig i stand til at udføre dagens opgaver. Derfor er det essentielt, at du har en komfortabel seng i den helt rigtige størrelse til dig.
Det kan du få hos Drømmeland, der har et fint udvalg af topmadrasser til både enkelt- og dobbeltsenge. Vi har for eksempel forskellige størrelser, så du har gode muligheder for at få lige præcis den bredde og længde, du kunne tænke dig.
Har du en elevationsseng, kan du kigge efter vores topmadrasser med U-split. Det betyder, at de har en slids i hovedenden, så hver side af sengen kan hæves eller sænkes, uafhængigt af den anden side.

På den måde bibeholder du den fulde funktion af din elevationsseng. Tilføj også et split-lagen til topmadrassen, så sengen fremstår som en samlet enhed.

Billige topmadrasser fra førende producenter

glade-ældre-mennesker.jpg

Hvilken slags topmadras skal du vælge? Er det et spørgsmål, du ligger søvnløs over, så står vores uddannede sengerådgivere klar til at hjælpe og vejlede dig. Så er du sikret de bedste forudsætninger for at få en sund nattesøvn.

Går du efter absolut luksus, kan vi anbefale en god topmadras fra danske Magna. Den nærmest omfavner dig, når du lægger dig på den. Og den er produceret i de bedste materialer for at sikre den ultimative sovekomfort.

Har prisen en høj prioritet for dig, kan du i stedet vælge en billigere topmadras fra MasterBed. Du ligger naturligvis stadig godt.

Flere af deres modeller er slidstærke og behandlet med antibakterielt Bamboo-materiale, der giver dig en mere hygiejnisk nattesøvn. Med en topmadras fra MasterBed får du dermed meget værdi for pengene.