Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Boksmadrasser 90x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Drøm dig væk i en boksmadras 90x200

Den rigtige støtte sikrer dig en god nats søvn

Hvis du køber en 90x200 boksmadras fra Drømmeland, kan du få en god nattesøvn i mange år. Vi forhandler nemlig kun luksusudgaver, der er designet med øje for komfort til mange års brug.

Blandt andet har madrasserne forskellige komfortzoner og fjedre, der yder støtte dér, hvor din krop har brug for det. For eksempel vil de være mere bløde ved dine skuldre og mere faste ved lænden. Det gør, at din ryg ligger lige, så du sover i en afslappende og korrekt stilling.

Vores 90x200 boksmadrasser kombinerer dog ikke kun liggekomfort. De har også et enkelt og elegant udtryk. Du skal hverken bruge mange madrasser eller en sengebund for at få en komplet seng – kun nogle solide sengeben.

Designet gør, at vores boksmadrasser fylder visuelt minimalt i rummet, og de er meget nemme at indrette med. Du får altså mere valuta for pengene end mange andre typer senge.

Hvilken 90x200 boksmadras skal du vælge?


Selvom alle vores madrasser – boks eller ej – er af god kvalitet, skal du ikke bare vælge den første, du ser. Alle mennesker har forskellige søvnbehov og præferencer, og den samme boksmadras passer ikke til dig, der vejer 60 kilo og dig, der vejer 80 kilo.

Det er derfor vigtigt at tage stilling til madrassens fasthed. Det vil sige, hvor blød eller hård din nye boksmadras skal være. Her skal du tænke over din foretrukne sovestilling, og om du har særlige behov, såsom dårlig ryg.

En god tommelfingerregel er, at jo mere du vejer, jo fastere bør madrassen være, og omvendt. Det vigtigste er, at din rygsøjle er i en vandret position, uanset din sovestilling. Dette sikrer en ergonomisk sund stilling og minimerer belastningen på led samt muskler.

Hvis du køber en boksmadras, der er for hård eller blød, kan du skifte fastheden én gang. Hos Drømmeland tilbyder vi 100 nætters ombytningsret på alle løse madrasser, der fås med forskellige fastheder. Dermed er du sikret, at din nye madras også passer til dig, når du sover.

Beskyt din boksmadras med en god topmadras


Hvis du vil, kan du skabe ekstra komfort i din nye seng ved at tilføje en topmadras fra vores udvalg. Topmadrassen påvirker ikke fastheden i madrassen, men den er med til at støtte din krop på de rigtige steder, så du opnår en god nats søvn.

I vores sortiment kan du finde forskellige topmadrasser, der passer til dine individuelle behov. Vi har blandt andet topmadrasser med memoryskum, der former sig efter din krop samt allergivenlige slags lavet af naturlatex.

For at sikre en lang levetid til din nye topmadras anbefaler vi også at investere i en rullemadras. Den beskytter mod slid og fugt, hvilket er med til at bevare topmadrassens kvalitet over tid. Da du også kan maskinvaske rullemadrassen, bidrager den til et rent og hygiejnisk sovemiljø.

Skab en ideel indretning i soveværelset


Soveværelset er et af de vigtigste steder i dit hjem. Her lader du op efter en lang dag, så du kan blive friskere og mere udhvilet. Derfor er det vigtigt med et soveværelse, hvor roen kan sænke sig. Og den stemning kan du skabe med en boksmadras på 90x200 cm.

Boksmadrassen består af en betrukket træramme og en madras, der nemt kan udstyres med ben. Denne enkle sengeløsning tilbyder dig muligheden for en fremragende nattesøvn og samtidig et simpelt udtryk.

Ønsker du et mere eksklusivt udseende til din boksmadras, har vi forskellige modeller og sengegavle i flere farver. Dette giver dig mulighed for at tilpasse sengen til ethvert hjem, uanset om du foretrækker en romantisk, skandinavisk eller minimalistisk indretning.

På den måde kan du nyde en god nats søvn i afslappende omgivelser og i en seng, der passer perfekt til dig.
Indretning.jpg