Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengerammer 120x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Find en flot sengeramme 120x200 til din seng

Æstetisk og praktisk på samme tid


Din 120x200 sengs vigtigste opgave er, at du ligger behageligt hver nat. Men selvom den skal være funktionel, betyder det ikke, at sengen ikke også må være pæn. Faktisk må den gerne gøre dit soveværelse mere indbydende. Indretningen påvirker nemlig din søvnkvalitet, da et behageligt soveværelse gør dig afslappet og godt tilpas.

Hos Drømmeland er derfor alle vores 120x200 sengerammer i tidløse og moderne designs, der passer godt til især den skandinaviske stil. Opdag alt fra den klassiske sengeramme i massivt træ til det mere lækre sengestel i et utal af farver.

Kig blandt andet på udvalget fra Kaagaard, der skaber sengerammer i en typisk klassisk
stil. Du får høj kvalitet, hvilket
bidrager til den gode søvn.

Du bestemmer selv farve, bund, madras og gavl


Design rammen, som du har lyst til. Som udgangspunkt vælger du selv, hvilken farve rammen skal have, og om du vil tilkøbe bund, madras og gavl. Nogle af vores modeller har også matchende sengeborde, så du får flot og funktionel opbevaring.

Du har altså masser af frihed til at bestemme, hvordan din nye 120x200 sengestel og -ramme skal se ud. For eksempel kan du tilføje en smuk sengegavl, der får din seng til at se mere eksklusiv ud. På den måde kan du sove som en drøm i en seng, der passer til netop dig.

Hvis du ofte læser i sengen, har TV i soveværelset eller har dårligt blodomløb, anbefaler vi, at din sengeramme også er med en elevationsbund. Den gør det nemlig behageligt at sidde oprejst, ligesom du kan få løftet benene.

Hvorfor vælge en 120x200 sengeramme?

Der er mange fordele ved at have en sengeramme. Blandt andet er den fleksibel, da den er relativ let at flytte, og du vælger selv, om du vil genbruge din eksisterende madras eller købe en helt ny. På den måde behøver du ikke investere i en helt ny seng for at opgradere dit soveværelse.

En tredje fordel ved en sengeramme er, at den passer til alle rum – uanset om den er til gæste-, teenage- eller dit eget soveværelse. Vi har nemlig sengerammer i mange forskellige størrelser. Desuden kan du forny looket i dit soveværelse, fordi vores udvalg fås i flotte farver og materialer.

Ligger din madras direkte på gulvet, kan den ikke ånde og komme af med fugten. Det forkorter madrassens levetid, og du får et dårligere sovemiljø. Du bør derfor sikre dig, at din 120x200 madras – og alle andre størrelser – er med sengestel eller en sengeramme.

Auping outlet.jpg

Udforsk vores madrasser tilpasset dig