Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 160x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Få en behagelig søvn i senge på 160x200 cm

Er du på udkig efter en ny dobbeltseng? Måske har du ikke plads til en normal størrelse? Så er en seng med målene 160x200 cm fra Drømmeland det, du skal have fat i.

Med den får du nemlig et par ekstra centimeter at brede dig på - sammenlignet med en halvandenmandsseng – uden at sengen fylder for meget i soveværelset. Hos Drømmeland har vi et stort udvalg af 160x200 kvalitetssenge med forskellige fastheder, så du kan få lige præcis den støtte og komfort, din krop har brug for.

Alle modellerne er naturligvis fra anerkendte mærker, der har mange års erfaring i at designe og fremstille senge, der giver dig en god nattesøvn. Tag et nærmere kig på de enkelte senge her på siden, og vælg det design og den fasthed, der passer til dig.

Vær kræsen med din nye 160x200 seng

sweet-couple.jpg

Vi sover omkring en tredjedel af vores liv, og derfor gælder det om at have en god seng, hvor du kan få en god nats søvn – hver nat.

En sund nattesøvn gør nemlig, at hjernen og kroppen slapper af, så både dit helbred og din energi er i top dagen efter.

Leder du efter en ny seng i målene 160x200 cm, er det altså afgørende, at den giver korrekt støtte til din krop.

Derudover vil du måske også sætte pris på en flot seng i en stil du kan lide, og som klæder dit soveværelse.

På den måde bliver soveværelset mere behagelig at være i, og du bliver afslappet samt rolig, hvilket i sidste ende betyder, at du har lettere ved at falde i søvn.

Hos Drømmeland kan du heldigvis nemt finde den type seng, du gerne vil have. Vi har nemlig mange 160x200 senge i flere forskellige farver, designs og ikke mindst med komforten helt i top.

Det gør, at du kan sove godt hele natten og vågne veludhvilet op.

Stilfulde senge med luksus til din krop

Med udvalget fra Drømmeland har du et godt sted at starte, når du skal købe en ny 160x200 cm seng. Alle kommer fra kvalitetsbrands som Nexus, der laver lækre, håndlavede kvalitetssenge med mange individuelle tilpasningsmuligheder.

Samtidig skaber vores mærker en masse stilfulde senge, der passer flot ind i ethvert soveværelse.

Du finder blandt andet 160x200 kontinentalsenge, der er nogle af de mest populære slags dobbeltsenge. En kontinentalseng omfatter en madras i bunden, bagefter en springmadras og en topmadras øverst på sengen.

Fordelen er, at de to øverste madrasser er i en stor flade, så du får et perfekt soveunderlag, fordi du ikke bliver irriteret af en revne i midten af sengen.

Casablanca-plan_Rebel Cream.jpg

Madrasser med den helt rette støtte for dig

Når du har fundet den 160x200 seng, som du ønsker, finder du let den fasthed, der passer til dig. Vi har nemlig mange madrasser i netop denne størrelse og med forskellige fastheder og komfortzoner. Det betyder uovertruffen støtte og ergonomi til din krop, hvilket understøtter den sunde søvn.

Køber du din næste seng og madras på 160x200 cm hos os, kan du altså forvente liggekomfort i særklasse, som ikke bare ser flot ud i soveværelset, men som er med til at sikre dig en bedre søvn.