Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Topmadras i 200x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Madrastyper
Mærker

Opgradér din dobbeltseng med en topmadras 200x200

Find frem til den bedste topmadras 200x200 for dig

Når du skal vælge en 200x200 topmadras til din dobbeltseng, er det vigtigste kriterium, at den opfylder de behov, som du og eventuelt din partner har. Dermed sikrer du, at I begge får de bedste forudsætninger for en høj søvnkvalitet.

For eksempel er en ventilerende topmadras en god løsning, hvis du har let ved at få det varmt, når du sover. De åndbare evner hjælper nemlig med at lede den overskydende kropsvarme væk og holde en stabil temperatur. På den måde kan du nemmere falde i
søvn, og du bliver ikke overophedet af i løbet af natten

Hvis du har en elevationsseng, bør du vælge en 200x200 topmadras med U-split, H-split eller lynlås, som betyder, at topmadrassen sidder sammen et sted, men er splittet i to på andre steder.

Det vil sige, at du og din partner kan hæve og sænke hver jeres hoved- eller fodende, uden at det påvirker den andens topmadras. Dermed bibeholder du den fulde funktion af din elevationsseng, samtidig med at du skåner din seng og opnår ekstra komfort.
glad-par-2.jpg

Lig ikke søvnløs over vores topmadrasser