Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengerammer 180x210

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Drøm uforstyrret i en sengeramme 180x210


Din seng er formentlig det mest fremtrædende møbel i dit soveværelse. Derfor har vi hos Drømmeland flere dekorative sengerammer på 180x210 cm og mange andre størrelser.
Alle vores sengerammer er lavet af gode kvalitetsmaterialer, som sikrer dig en lang holdbarhed. Tilpas farven til dit interiør i soveværelset, og skab en behagelig indretning i soveværelset.
Med vores udvalg af 180x210 sengerammer kan du gøre soveværelset endnu mere personligt.

Derfor er vores sengerammer gode for dig

En 180x210 sengeramme eller et sengestel svarer til en traditionel dobbeltseng med ekstra længde. Størrelsen er ideel til dig, der er højere end gennemsnittet, og som gerne vil ligge på langs, uden at tæerne stritter ud over sengekanten.
Fordelen ved en sengeramme er, at den gør din seng mere indbydende, hvilket har betydning for din søvn. For selvom du er i dit soveværelse primært med lukkede øjne, har rummets indretning en stor betydning for, hvor godt du sover.

Få en sengeramme 180x210 i høj kvalitet

Hos Drømmeland er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at få den bedst mulige seng og nattesøvn. For når du ligger godt og uforstyrret, styrker det både dit fysiske og dit psykiske helbred.
Derfor har vi kun 180x210 sengerammer af den bedste kvalitet, og som hjælper dig til en bedre søvn. Oplev for eksempel Casablanca, der byder på:

  • Gedigent håndværk i snedkerkvalitet
  • Forskellige farver til det moderne og tidløse hjem
  • Flot og enkelt design med eller uden sengegavl

Derudover kan du tilvælge bund, madras og sengebord til din 180x210 sengeramme. På den måde får du en komplet løsning, der opfylder dine ønsker om en pæn seng med komfort.

Gratis levering i stort set hele Danmark

Har du fundet en lækker sengeramme? Du skal hverken tænke over at få presset rammen ind i din bil eller betale for levering.
Vi har nemlig gratis levering til fortovskant, og vi kan levere i hele Danmark, undtagen til ikke-brofaste øer.
Derudover kan du få båret sengerammen ind i eksempelvis dit soveværelse, få den monteret og komme af med den gamle seng. Vær blot sikker på, om vores ekstra services er mulige ved din adresse.

Din madras skal ramme plet

Når du køber en sengeramme hos Drømmeland, er det ikke altid, at en madras medfølger. Tænk derfor over, om du vil beholde din nuværende madras eller købe en ny.
Derudover skal du sikre dig, at madrassen kan ligge korrekt i 180x210 rammen. Det er nemlig ikke en garanti, at din gamle eller nye madras passer sammen med rammen.
Vær også opmærksom på, at en sengeramme kun er en ramme uden støtte og komfort. Du har derfor også brug for en bund, der sørger for, at madrassen giver dig den støtte, din krop har brug for.
I tvivl? Du kan altid få personlig rådgivning af os. Vores uddannede sengerådgivere hjælper dig med at finde den sengeramme, bund og madras, der passer sammen og til dig. Kontakt dem online, eller mød os i en butik.

Tilføj flot sengetøj og tilbehør til dit sengestel

Når du har fundet et nyt sengestel din 180x210 madras, kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg af sengetøj. Gode sengeforhold er nemlig mere end blot en komplet seng med dyne og pude. Dit sengetøj spiller også en væsentlig rolle.
Derfor er det vigtigt at investere i ordentlig kvalitet, og det får du med alle vores sengesæt. Find blandt andet et nyt sengesæt i 100 procent bomuld, bomuldssatin eller silke, der alle føles behagelige mod din hud.
Desuden kan du eksperimentere med sengetøj i lyse farver og rolige nuancer eller gå efter mønstre – alt efter hvad der skaber den helt rette stemning for dig. Med et godt sæt sengetøj kan du sove blødt hele natten.