Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Stræklagen

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Størrelse (cm)
Farve

Shop et stræklagen til din madras

Bredt udvalg af størrelser og farver

Hos Drømmeland har vi stræklagner i mange størrelser og i højder. De forskellige valgmuligheder betyder, at du kan finde et stræklagen med en perfekt pasform for netop din madras.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende størrelser:
  • 80x200 cm
  • 90x200 cm
  • 105x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm
  • 180x200 cm
  • 210x200 cm

Derudover kan du vælge mellem forskellige farver. Dermed vil du ikke have problemer med at finde et lagen, der passer i størrelsen på netop din seng og i en farve, du kan lide. Det eneste, du skal tage stilling til, er højden, så lagnet kan nå ind under din topmadras
eller madras.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, er du altid velkommen til at spørge vores sengerådgivere til råds. Kig forbi en fysisk butik, eller kontakt os online.

Fleksible stræklagner til enhver madras


Hvis du mangler et stræklagen til en bestemt type madras, bør du også udforske vores sortiment. Foruden de mange størrelser har vi stræklagner til enhver type seng og madras.

For eksempel har vi stræklagner med U-split til elevationssenge. Det vil sige, at du kan hæve og sænke hovedenden på din elevationsseng, uanset hvordan din partner ligger. Dermed bibeholder du den fulde funktion af din elevationsseng.

Vores stræklagner fungerer også til din boksmadras, topmadras eller begge dele. Du skal dog være opmærksom på, at lagnet ikke sidder for stramt, hvis du bruger dit stræklagen til kun at dække topmadrassen. Ellers kan topmadrassen folde, og det kan på sigt
ødelægge den.

Hos Drømmeland får du altid god kvalitet


Uanset hvilken størrelse du vælger, kan du glæde dig til at ligge på et behageligt materiale. Alle vores stræklagner er nemlig lavet af blandt andet blødt bomuld og i fleksibelt jersey.

Fordelene ved disse materialer er mange. For eksempel er bomuld kendt for sin naturlige åndbarhed og blødhed, der tilføjer en luksuriøs følelse til din søvn. Bomuld skaber også en behagelig temperatur i sengen, da det effektivt absorberer fugt og sved.
Samtidig har vores jersey-stræklagner enestående elasticitet, der giver en rigtig god pasform til din madras. Jersey er nemlig strækbart, hvilket gør, at lagnet er nemt at lægge på og forbliver glat hele natten.

Med disse materialers unikke egenskaber er vores stræklagner med til at give dig en god nattesøvn, så du kan vågne veludhvilet op næste dag.

Dit stræklagen beskytter din madras og topmadras

Match dit stræklagen med et flot sengesæt

Hos Drømmeland forstår vi, at en god søvn afhænger af mere end blot en komfortabel madras – det er lige så vigtigt, at din seng emmer af indbydende atmosfære, da det hjælper dig med at finde ro.

Vores sortiment omfatter derfor ikke kun et bredt sortiment af lagner. Du finder også smukt sengetøj, der er med til at skabe harmoni og velvære til dit soveværelse. Udforsk de mange mønstre og farver, og vælg det sæt, der passer til din stil.

Du får naturligvis god kvalitet. Vi lægger stor vægt på din komfort, og derfor er mange af vores sengesæt fremstillet af 100 procent økologisk bomuld. På den måde kan du sove vtrygt, velvidende at der ikke er skadelige kemikalier gemt i dit pude- og dynebetræk.