Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Gavle

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Farve
Mærker
Type
Bredde (cm)
Højde (cm)

Forny dit soveværelse med en sengegavl

Med en flot sengegavl fra Drømmeland får dit soveværelse mere personlighed og en ny stil, uden at du skal i gang med de store forandringer.

Sengegavlen hjælper også med at skåne din væg for slid og misfarvning.

Og når du vil sidde godt i sengen, gør gavlen det mere behageligt for din ryg, da du ikke sidder klods op ad en hård og kold væg.

Der er altså flere fordele ved at have en sengegavl. Derfor har vi hos Drømmeland flere smukke sengegavle, som du enten stiller på gulvet bag sengen eller monterer direkte på sengen.

Uanset hvilken løsning du vælger, er gavlen med til at løfte hele atmosfæren i rummet og få dig til at slappe af.

Se vores udvalg af sengegavle og hovedgærder her på hjemmesiden og vælg den model, der passer bedst til din seng og øvrige indretning.

Find din sengegavl fra anerkendte brands

Uanset om du køber en helt ny seng, en sengegavl eller en dyne, kan du regne med, at kvaliteten hos Drømmeland er høj.

For vi udvælger kun produkter fra brands med stor erfaring i ergonomisk design og holdbare materialer, der kan give dig en god nattesøvn i mange år. Med et par puder i ryggen vil du sidde behageligt i din seng med gavl, så du kan lade dig opsluge af en god bog eller nyde morgenavisen.

Derudover finder du et bredt udvalg af sengegavle fra Magna, der leverer håndværk af højeste kvalitet. Både når det gælder komfort, design og materialer. Det hele bliver fuldendt af et eksklusivt, skandinavisk udseende.

En seng med gavl forbedrer dit sovemiljø

Indretningen i dit soveværelse kan have stor betydning for din søvn. For studier viser, at et soveværelse, hvor der er tænkt over indretning og design, gør dig både friskere og mere udhvilet.

Det er en af årsagerne til, at vi hos Drømmeland har en bred vifte af stilrene sengegærde og sengegavle, som passer smukt ind i den minimalistiske og moderne indretning.

For os er det nemlig vigtigt, at du kan sove godt og sundt hele natten. Her kan en seng med gavl gøre soveværelset mere personligt og hyggeligt.

Nyd morgenmaden under dynen, læs en god bog – takket være vores sengegavle fra anerkendte brands kan du få stor glæde af din sengs høje komfort.

En gavl skal passe til din seng

Sengegavle fås i flere farver og træsorter, så den passer til både din enkeltseng såvel som dobbeltseng. Du kan for eksempel vælge en polstret sengegavl, der er behagelig og blød for ryggen, samtidig med at den skaber et hyggeligt sengemiljø.

Et godt alternativ er en minimalistisk gavl i træ, der skaber en indbydende og naturlig atmosfære.

Sengegavle, der bliver fastgjort på sengen, skal naturligvis passe til sengens design. Har du eksempelvis en seng, som er 140 cm bred, giver det god mening med en sengegavl i samme størrelse.

Det skaber et harmonisk udtryk. Vælger du i stedet en sengegavl til gulvet, kræver det, at sengens hovedgærde er op ad væggen.

Det er altså vigtigt, at gavlen passer til din nuværende seng og din stil, så du opnår det ønskede udseende i soveværelset.

Er du i det mindste tvivl om gavlen, så tøv ikke med at kontakte os, og snak med vores dygtige sengerådgivere. Så får du den rette vejledning til at træffe den bedste beslutning for dig og dit soveværelse.