Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Madras

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Madrastyper
Størrelse (cm)
Madras-fasthed
Mærker

Sov bedre på en god madras


Hos os finder du blandt andet:● Boksmadrasser
● Springmadrasser
● Trykaflastende madrasser


Og flere endnu. Fælles for dem alle er den høje kvalitet til både børn og voksne, så du har de bedste forudsætninger for den rigtige støtte og en god nattesøvn.

Samtidig har vi madrasser i alle prisklasser fra anerkendte mærker, så du ikke skal blive søvnløs over finansieringen. Med vores brede udvalg og krav til komforten er du dermed et skridt tættere på en god seng.

Tempur-madras.jpg

Vi rådgiver dig om alt fra sund søvn til senge

Hos Drømmeland står vi klar til at hjælpe dig med at vælge en god madras.
Vores fornemmeste opgave er nemlig at sikre dig den allerbedste nattesøvn. Derfor har du mulighed for at få vejledning af professionelle sengerådgivere, der er uddannede til at finde lige præcis den seng, der passer bedst til dig og dine behov.
Når du skal købe den optimale madras til netop din krop, er du dermed i trygge hænder hos os. Du kan samtidig få hjælp til at vælge den rette topmadras, som forlænger levetiden på din madras og sikrer en komfort helt i top.
Vi fører eksempelvis topmadrasser med temperaturregulerende effekt, hvis du oplever, at du ofte enten fryser eller får det for varmt i løbet af natten.
Book tid hos en af vores rådgivere, så du hurtigere kan sove godt igen.

De bedste madrasser er dem, du sover godt på

Den rette madras til din krop

Vores kroppe er forskellige, og det bør du tage højde for, når du køber en seng. For den samme madras passer ikke til både dig, der vejer 65 kilo og 90 kilo eller til dig, der sover mest på ryggen og dig, der sover mest på siden.

Når du skal vælge en ny madras, skal du derfor kigge på de forskellige hårdheder, som støtter netop din ryg og nakke.
Rygsøjlen skal være i en vandret position, både når du ligger på ryggen og på siden. Få en person til at lægge en hånd ind under lænden, og mærk, om madrassen fylder lændesvajet ud.

Det er dog vanskeligt selv at vurdere, om man ligger korrekt på en madras. Derfor er det en god investering at bruge lidt ekstra tid på at få professionel vejledning. Kom forbi en Drømmeland-butik, hvor du møder professionelle rådgivere.
Hos os har du også mulighed for at få madrasser med forskellige fastheder til den samme seng. Hvis du deler seng med en partner, er du altså ikke tvunget til at vælge samme fasthed i begge sider af sengen.

Så kan du for eksempel sove på en hård madras, mens din partner sover på en blød. Dermed skal ingen af jer vågne op med en øm ryg.
Du kan også læse mere om, hvordan du finder den bedste seng og madras, så du kan vælge madras, der passer til netop dig. Eller du kan prøve vores smarte sengeguide her.

Du kan også købe en madras efter mål

Så længe holder din nye madras

Oplever du, at du ligger og sover meget bedre, når du overnatter ude eller på hotel? Måske vågner du ofte med ømhed i ryggen hjemme hos dig selv? Begge dele kan være et tegn på, at det er tid til at skifte madrassen ud.

En god madras holder omkring 10 år. Hvis du ønsker at forlænge holdbarheden på din madras, er det en god tommelfingerregel at bruge en topmadras og rullemadras øverst med mulighed for at lufte ud efter nattesøvnen.

Vi sveder nemlig en del om natten, og derfor er det en dårlig vane at rede din seng, så snart du er stået op. Sørg i stedet for at lufte sengen hver dag samt vaske rullemadrassen med større mellemrum.

 

Hos Drømmeland har vi nøje udvalgt vores madrasser, så du kan være sikker på at sove godt mange år ude i fremtiden.

Alle madrasserne kommer fra kvalitetsmærker såsom TEMPURdanske MasterBed, Gazella og Svane.

Derudover kan du finde vores helt eget mærke, Unikka, hvor vi selv er med til at designe og producere produkterne. Derfor kan vi også garantere, at materialerne er i orden.