Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Praktisk info vedr. levering af din seng

Vi glæder os til at levere din nye seng!

Når du køber din seng hos Drømmeland, betaler du ikke for levering af din seng i Jylland og til alle brofaste øer. Vi leverer gratis til fortovskant i Danmark. Leveringstiden varierer og er angivet ved hvert enkelt produkt.
Sengen leveres med vores egne chauffører. De ringer til dig 30-60 minutter før de ankommer med din seng, for at lade dig vide, at de er på vej.

Indbæring
Hvis du har tilvalgt levering med indbæring, beder vi dig sørge for ryddede adgangsveje. Har du for eksempel potteplanter på fortrappen eller cykler stående ved adgangsvejen, kan det være en god idé at sætte dem til side, mens din seng bliver leveret.

Af sikkerhedsmæssige hensyn, er det ikke altid muligt for vores chauffører at tage skoene af, mens de bærer sengen ind i det rum, den skal stå i. Hvis du har sarte gulve eller tæpper, kan du derfor beskytte gulvet med afdækning, inden levering.

Ved levering af senge, sengeborde m.m. fra Drømmeland er du ansvarlig for, at der er plads nok til, at de købte varer kan komme op ad trappen og ind ad døren m.v., dette gælder også trappeopgange. Såfremt varerne ikke kan leveres pga. pladsmæssige problemer, eller uden frygt for at ødelægge sengen eller andre ting, hæfter du selv for en evt. returtransport.

Montering
Hvis du har valgt levering med montering, samler vi sengen for dig. Vi kan desværre af forsikringsmæssige årsager ikke tilbyde montering af væghængte sengegavle. De fleste af vores gavle monteres enten på sengen eller de kan stilles på gulvet bag sengen.

Bortskaffelse
Har du valgt bortskaffelse af en gammel seng, bør den så vidt muligt være skilt ad, så chaufførerne ikke skal bruge ekstra tid på at skille den ad i håndterbare dele. Hvis der er tale om en boksseng, skal du blot afmontere benene. 

Restbetaling
Vær opmærksom på, at hvis der måtte være restbetaling på din ordre, så kan denne afregnes med chaufførerne ved levering, med dankort - ikke kontant. Alternativt skal der afregnes i en af vores butikker senest 2 dage inden levering eller via bankoverførsel.

I tvivl?
Har du brug for at kontakte os angående leveringen af din seng?
Vi hjælper dig gerne, hvis du har nogle tvivlsspørgsmål i forbindelse med din levering. For bedst muligt at kunne hjælpe dig, bedes du kontakte den afdeling, du har købt din seng i.
Her kan du finde din Drømmeland butik

De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid