Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 180x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Få en god nats søvn i din seng på 180x200 cm

Leder du efter en 180x200 seng af den bedste kvalitet?

Du finder et stort udvalg af senge i netop den størrelse og med en behagelig liggekomfort hos Drømmeland.
En god søvn er essentiel for både vores fysiske og psykiske helbred, og så har søvn også betydning for, hvor godt vi kan præstere i løbet af dagen.

Det er derfor vigtigt med en god seng, som giver dig lige præcis den støtte og komfort, din krop har brug for. Det kan du få med den helt rigtige dobbeltseng på 180x200 cm hos os.
Gå på opdagelse i udvalget, og få hjælp af vores erfarne sengerådgivere til at finde en god seng til dig – enten i vores fysiske butikker eller af vores online kundeservice.

Behagelige 180x200 senge i stilfuldt design

Casablanca-ramme-elevation_Page Sky.jpg

Drømmeland har et bredt udvalg af forskellige typer af dobbeltsenge, så du får den helt rigtige seng, du vil elske at falde i søvn. Du kan blandt andet finde:

En god kontinentalseng, der er en af de mest populære typer 180x200 senge, da sengens forskellige lag understøtter din kropsvægt og bevægelser om natten. Læs mere om vores kontinentalsenge her.

En solid boksmadras, som ofte er et billigere alternativ til andre dobbeltsenge, fordi sengen har et enkelt udtryk. Komforten i madrassen er naturligvis i top. Du kan se alle vores boksmadrasser her.

En funktionel elevationsseng, der passer godt til dig, der vil læse en bog, se fjernsyn, amme i sengen eller har behov for at få hævet fødderne. Find vores mange elevationssenge her.

En pæn sengeramme, som er en enkel og dekorativ måde at tilføre et personligt touch til soveværelset. Vælg også mellem en planbund eller en elevationsbund til rammen. Oplev vores sengerammer her.

Alle sengene kommer fra brands, der har mange års erfaring i at designe senge og madrasser, der gør det muligt at sove godt hele natten. En anden fællesnævner for mærkerne er, at de består af de bedste og mest passionerede specialister med øje for kvalitet. Når du køber en 180x200 seng hos Drømmeland, der passer til netop dig, kan du dermed glæde dig til fantastisk søvn.

Få rådgivning om din seng i størrelse 180x200 cm

En behagelig seng på 180x200 cm og med en god madras er hele investeringen værd for både din krop og dit sind. Når du sover godt og uforstyrret, er du nemlig mere udhvilet og klar til en ny dag.

Du kan derfor få en dobbeltseng, der passer til lige præcis dig – også hvis I er to om at dele sengen. Vi har nemlig mange madrasser i netop denne størrelse og med forskellige fastheder og komfortzoner.

Zonerne giver dig uovertruffen støtte og ergonomi, hvilket understøtter din sunde søvn. Du har desuden mulighed for at vælge den samme madras med to fastheder, så både du og din eventuelle partner kan ligge behageligt.

Vi rådgiver og hjælper hele familien godt på vej, uanset om dit barn er ved at flytte hjemmefra, hvis du køber din første seng med partneren, eller når familiens store dobbeltseng trænger til at blive udskiftet.

Det giver dig de bedste rammer for at købe en ny 180x200 seng med korrekt komfort, design og støtte.

Casablanca-plan_Rebel Cream.jpg