Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Svane

Sov som en drøm i en seng fra Svane

Læs mere om Svane her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Bredde (cm)
Længde (cm)
Farve

Søvnekspert siden 1937

Norske Svane® har mere end 80 års erfaring med at producere kvalitetssenge, som er ergonomisk rigtige for alle - uanset kropstype.
Længes du efter den ultimative oplevelse af dyb og uafbrudt søvn, som får dig til at vågne udhvilet og klar til en ny dag? Når vi sover, restituerer vores krop og hjerne. Kvaliteten af ​​søvnen er derfor lige så vigtig som antallet af timer, vi sover, og det er her, sengen spiller ind. Det lægger grundlaget for din søvnkvalitet. 

Svane er kendt for det unikke materiale IntelliGel®,  der isolerer og dæmper bevægelser sådan at du kan sove i ro og få din kvalitetssøvn. Det tilpasser hvordan du sover og gør dig udhvilet og klar - uanset hvilken type krop du har.Mærk forskellen med IntelliGel®

IntelliGel er resultatet af mange års søvnforskning. Har du én gang sovet på IntelliGel, kan du mærke forskellen. Det revolutionerende materiale gør, at du hverken synker for dybt ned eller ligger for højt.

Madrasser med IntelliGel er ergonomisk korrekt for alle, uanset kropsstørrelse. Det unikke IntelliGel sørger for en helt anderledes søvnkomfort. Det trykkes ikke ned af  din vægt, men former sig efter din krops kurver og sørger dermed for, at du ligger rigtigt. 

Intelligel.JPG

madras tværsnit.JPG

Fjederstystemer

For at sikre dig en god nats søvn, har Svane udviklet senge med et fjedersystem af meget høj kvalitet. Alle deres fjedersystemer er såkaldte posefjedre, hvilket betyder at hver fjeder er syet til en separat pose, hvilket betyder, at de bevæger sig uafhængigt af hinanden. Vi har kombineret vores forskellige fjedersystemer, så du altid finder en seng, der passer perfekt til din krop.

AdaptiveZone posefjedre

AdaptiveZone er en pocketfjeder i en 18 cm høj indermadras, der med sin unikke sammensætning gør, at den balancerer kropsvægten problemfrit mellem 5 zoner.

Fuldend din seng med en uovertruffen topmadras

Svanes topmadrasser er kendt for deres fantastiske støtte, åndbarhed og uforbeholdne topkvalitet.

Uanset om du foretrækker en topmadras med ekstra god ventilation, særlig spændstighed eller temperaturregulerende egenskaber, kan du finde det hos Svane. 


Som noget helt nyt kan du endda få det unikke IntelliGel® i den nye IntelliGel® Deluxe topmadras som fås i modellerne Amelia og Ariana. Denne nye topmadras er kendetegnet ved en helt unik komfort som skyldes kombinationen af IntelliGel® og det helt nye og superbløde Softec-skum.

Gå på opdagelse i Svanes unikke topmadrasser

Svane - det er det indre, der tæller®

Hos Svane tæller det indre mere end det ydre. Og det siger ikke så lidt, når man kaster blikket på det stilsikre og elegante sengedesign. Men med mere end 80 års erfaring, ved Svane, at det  er madrassens indre der afgør, hvor god din søvn bliver.
Derfor er Svane konstant på udkig efter nye, unikke løsninger, der sikrer, at du både kan sove godt og korrekt. Noget der betyder, at Svane altid scorer højt i forbrugertests. 
Gennem årene har de forfinet og fornyet deres produkter til noget nær perfektion. Så vælger du en seng fra Svane, kan du være sikker på, at du får de bedste forudsætninger for god kvalitetssøvn. Mange års søvnforskning har ledt Svane frem til udvikling af en række smarte materialer og funktioner, der arbejder sammen om at give dig den bedste søvnkomfort, uanset din kropsbygning og vægt.

svane kvinde vågner.jpg
svane-mand.jpg

Trykaflastende IntelliGel® 
- fordi kroppen ved, hvad øjet ikke ser
Svane senge indeholder det helt unikke materiale IntelliGel, som er en unik cellestruktur, der både er stærk og fleksibel. Materialet giver en helt særlig søvnkomfort, fordi det former sig efter din krop og sørger for, at du ligger ergonomisk korrekt, når du sover. IntelliGel sikrer, at du ligger med ret rygsøjle, der giver bedre sovekomfort og reducerer risikoen for rygproblemer.

Det, der adskiller en madras med IntelliGel fra en traditionel madras, er den unikke trykaflastning. Materialet giver kun efter der, hvor det trykker mest, og sikrer resten af kroppen optimal støtte uden kompression.

Når du skifter stilling, får materialet med det samme en ny form. Derfor vil en madras med IntelliGel altid føles utrolig komfortabel uanset din krops størrelse og form. Materialet sikrer en stabil ventilation, så fugt fra kroppen transporteres væk.

Vendbart DuoSystem® - to fastheder i én madras
Med Svanes unikke DuoSystem får du to blødhedsgrader i samme madras. Hvis du synes, at madrassen er for blød eller fast, vender du den bare. Dette reducerer riskoen for fejlkøb og betyder også, at hvis I er et par, behøver I ikke at ligge på en madras med samme fasthed, men kan tilpasse den enkelte side af sengen. Du skal ikke vende madrassen for at vedligeholde den.

SmartZone® - smart søvnkomfort med dobbelte fjedre
SmartZone giver optimal støtte og komfort for nakke, skuldre og ryg, der ofte udsættes for stor belastning i hverdagen. Fjedersystemet er sammensat af dobbelte fjedre og er placeret i strategiske zoner i madrassen. Det medvirker til at sikre den korrekte støtte og trykfordeling.

SmartZone-fjedrenes særlige konstruktion giver ideel støtte til hofte og talje, mens skuldrene får lov at synke dybere ned i madrassen og aflastes således perfekt hele natten. 

Unikke senge til perfekt søvn

Det, der startede med en springfjeder i Sunnmøre i 1937, har udviklet sig til en af Norges stærkeste mærkevarer, og er i de senere år også blevet kendt internationalt. For os er det vigtigt at levere den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vælger du en seng fra Svane, kan du være sikker på, at du får de bedste forudsætninger for god kvalitetssøvn.

For at sikre den velkendte Svane-kvalitet lægger Svane stor vægt på at udvikle og producere deres madrasser selv. Det har givet dem en uvurderlig ekspertise i søvnkomfort og et fantastisk afsæt for yderligere innovationer.

Svane er det mest eksklusive sengemærke du finder i vores butikker. Du er sikret en ergonomisk sund søvn med Svanes høje kvalitetskrav og tekniske elementer i madrasserne såsom IntelliGel, du kun finder i Svanes senge.