Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Masterbed

MasterBed - dansk producerede senge til fornuftige priser

Læs mere om MasterBed her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Størrelse (cm)
Farve

Funktionelle senge

En seng kan have mange funktioner, og når man skal vælge en ny seng, er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvilke funktioner man ønsker at have.

Elevationssenge er funktionelle og praktiske, hvis du vil sidde i sengen at se TV eller læse. Elevation er også særligt velegnet, hvis du har problemer med ryg, nakke eller ben.

Små justeringer i elevationen kan forbedre blodomløb i benene og give en god effekt med bedre og varierede hvilestillinger. 

Senge til enhver smag

I vores MasterBed kollektion kan du finde den sengetype, som passer til lige netop dig. Om du er på udkig efter en kontinentalseng, elevationsseng eller boksmadras, kan du finde det i god kvalitet og til en overkommelige pris hos os. 

MasterBed er et dansk design med fokus på rene, enkle linjer og balancerede farver.

Se vores MasterBed senge her

MasterBed - dansk kvalitet

Masterbed er et dansk produceret kvalitetsprodukt. Brandet udvikler senge, der opfylder danskernes krav til komfort og design. Produktionen foregår i Danmark for at sikre den gode gedigne håndværksmæssige kvalitet. Tekstilerne, der anvendes, er uden skadelige stoffer i fremstillingen, hvilket bidrager til et sundt indeklima i soveværelset.

Masterbed funktion og design


Dit sengemøbel skal primært være funktionelt, og give dig den støtte, aflastning og komfort, du har brug for, når du hviler og sover. Du tilbringer ca. 1/3 af livet i sengen, derfor er sengen hjemmets vigtigste møbel. Det er i søvnen, din krop restituerer og genoplader. God søvn er derfor en afgørende faktor for overskud, energi og velvære i hverdagen. Vi ved, at langt de fleste også bruger deres soveværelse som opholdsrum i dag, derfor er godt design afgørende for valg af ny seng. Kendetegnende for MASTERBED er, at det er godt dansk design. Rene, enkle linjer, god komfort og afdæmpede balancerede farver.

Casablanca-ramme-elevation-enkelt_Seven Navy.jpg


Masterbed elevationssenge


Der findes flere varianter af MASTERBED elevationssenge. Fælles for elevationssengene er, at de er meget funktionelle. Elevation er super praktisk, hvis du vil sidde i sengen, se TV, læse el.lign. Elevation er især velegnet, hvis du har problemer med ryg, nakke eller ben. Små justeringer af hovedenden kan have god effekt for at finde bedre eller varierede hvilestillinger. Det samme med fodenden, som kan afhjælpe hævede, trætte ben og dårligt blodomløb.

Det er let at finde den position, der giver den støtte og aflastning, du har behov for. Til elevationssenge fås en dobbelt split topmadras med åbning i begge ender, så to senge kan justeres uafhængigt af hinanden. Find den elevationsseng, der opfylder netop dine behov og glæd dig til, at din seng bliver et multifunktionelt møbel.
 


Masterbed Merlinmagic Tekstil


MASTERBED anvender i sin LUX serie MerlinMagic møbeltekstiler på madrasserne. MerlinMagic er et pletafvisende tekstil. Hver enkelt stoffiber er forædlet med en pletafvisende struktur, som effektivt beskytter dit polsterstof mod urenheder.

Da pletafvisningen netop ligger i hver enkelt fiber, og ikke som en overfladefilm, sikrer det et behageligt og åndbart tekstil. Tekstilet har en dyb pletafvisende virkning - det afviser al smuds, saft, rødvin, chokolade etc. Materialet er fri for skadelige stoffer, så du bevarer et sundt indeklima i hjemmet. Tekstilerne findes i fine grå nuancer - lys grå, antracit og sort.
sweet-couple.jpg