Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

8-gode-grunde-top.jpg

8 gode grunde til at handle hos os

8 gode grunde til at handle hos os

1. Rådgivning af eksperter

Vores fornemste opgave er at sikre dig den allerbedste nattesøvn. Derfor er alle de rådgivere, du møder i vores butikker, uddannet til at finde lige præcis den seng der passer bedst til dig og dine behov. I Drømmeland har vi mange års erfaring, når det kommer til sengerådgivning. Faktisk tør vi godt sige, at vi ved alt om senge. Vi ved at alle har unikke behov, når det gælder senge og vi er klar til at hjælpe dig til en bedre nattesøvn.

2. En seng til dine behov

Hos os finder du et stort udvalg af senge. Det er nemlig den rigtige seng, der giver den bedste søvn.

Vi har senge til dig, der ønsker en blød seng, en hård seng, en trykaflastende eller en fjedrende seng eller en seng, der er særligt allergivenlig eller skånsom for din ryg og dine skuldre og hofter. Og så har vi senge, der passer til høje mennesker og lave mennesker med og uden kurver og alt midt imellem. Med vores hjælp bliver hver enkelt seng tilpasset sin nye ejer.

Med senge og tilbehør fra 7 af Europas største sengeproducenter og flere mærker af puder, dyner, madrasser og sengetøj, kan vi næsten garantere, at du altid kan finde noget, der passer lige til dig. Både når det kommer til pris, design og komfort.
Hvis du vil have rådgivning om valg af seng og mærke forskellen på sengene på din egen krop, så kig forbi en af vores butikker, eller book en tid hos din lokale sengeekspert.

3. Høj kvalitet, vi er stolte af

Vores senge har op til 25 års garanti og er fremstillet i Skandinavien eller det øvrige Europa. Vi står 100 % inde for kvaliteten af hver eneste seng – her er ikke gået på kompromis med noget. Nogle senge er særligt bæredygtigt fremstillet og flere senge har mærker såsom Cradle-to-Cradle, Svanemærke og Oeko-Tex.

Samtidig er designet tidløst moderne, så vores senge passer ind i ethvert hjem. Vores sortiment og kvalitet henvender sig til alle. Vi har senge i varig kvalitet, der passer til studenterhyblen såvel som til direktørens villa.

4. Garantier, du kan stole på

Hos Drømmeland får du både prisgaranti og komfortgaranti. Prisgarantien sikrer dig en refundering af prisforskellen, som indsættes på et tilgodebevis til Drømmeland, hvis du finder din nye seng billigere i den samme eller en anden butik inden for 60 dage fra købsdatoen. Prisgarantien gælder særlige tilbud i Drømmelands butikker og faste udsalgspriser hos andre forhandlere. 

Komfortgarantien sikrer dig fri ombytningsret i 60 dage på løse madrasser med udskiftelig kerne i standardstørrelserne. Så hvis det viser sig at din nye seng er for fast eller for blød og ikke lever op til dine forventninger, kan du få udskiftet kernen i madrassen.

5. Levering og montering

Overlad det hårde arbejde til os – vi kan både levere og montere med egne chauffører og montører, der kender vores sengesortiment godt. 

6. Vi tager din gamle seng med retur, hvis du ønsker det

Vi rydder ovenikøbet pænt op efter os, og hvis du gerne vil af med din gamle seng, kan vi tage den med retur.

7. Rente- og gebyrfri finansiering

Det behøver ikke at være dyrt at købe ny seng. Hos Drømmeland kan du fordele betalingen over det antal måneder der passer dig - op til 60 måneder helt uden renter og gebyrer. ÅOP er altså 0 %.

8. Førende sengeforhandler i Danmark siden 1975

Siden 1975 har Drømmeland været danskernes fortrukne sengeforretning. Vi har 23 forretninger fordelt over det meste af landet og har gennem årene hjulpet over 650.000 danskere til en bedre nattesøvn. Og det er vi stolte af!

De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid