Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 160x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Elevationsseng 160x200: Kvalitet til alle behov

Hvorfor vælge en 160x200 elevationsseng? 

En elevationsseng 160x200 svarer til en mindre dobbeltseng og er især god for dig, der ønsker lidt ekstra plads at brede dig på – sammenlignet med en halvandenmandsseng – uden at sengen fylder for meget i det lille soveværelse. Man kan også sagtens være to i sengen.


Du sover også godt, særligt hvis du vælger en fra Drømmeland. Vores 160x200 senge med elevation har en eller flere motorer i bunden, som justerer madrassens hoved- og fodende efter dine ønsker. Dermed kan du ligge optimalt om natten og sidde behageligt med en avis søndag morgen. 


Selv hvis du sover med en partner, kan du få gavn af vores elevationssenge. Du kan nemlig justere hver side af sengene individuelt, så den ene kan sidde op, mens den anden bobler videre. For dig betyder det en optimal og komfortabel hvileposition.

Vi har den rette støtte, der passer til dig og din partner

Hvis du leder efter en elevationsseng på 160x200 hos Drømmeland, kan du være sikker på, at vi har en, der matcher dine behov. Vi har senge med forskellige fastheder, så krop og led får ergonomisk støtte de helt rigtige steder. 


Hvilken fasthed du skal vælge, kommer an på, din vægt og din liggeposition, så kroppen kan hvile korrekt og undgå ubehag. En god tommelfingerregel er, at jo mere du vejer, jo fastere skal din madras være.


Alle kroppe er selvfølgelig forskellige, og du skal altid vælge ud fra, hvad der er bedst for dig. Når du vælger en fasthed, der passer til din kropsform, sikrer du dig en ergonomisk korrekt sovestilling. Det er de bedste forudsætninger for en god søvn uden ømme muskler eller led.

Se også vores 160x200 elevationssenge på tilbud

Selvom det kan være en væsentlig investering at købe en ny seng, bør du ikke gå på kompromis med din søvnkvalitet. Du bruger i gennemsnit mellem 49 og 63 timer i sengen hver uge. En god seng har derfor stor betydning for, at du får en sund nattesøvn.
Hos Drømmeland forstår vi denne nødvendighed, og derfor har vi senge i forskellige prislejer. Desuden finder du ofte attraktive tilbud, og måske har vi netop lige præcis den 160x200 elevationsseng, du mangler, til en ekstra god pris.
Selv hvis du har fundet din drømmeseng, som ikke er på tilbud, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har nemlig gebyr- og rentefri finansiering. Det vil sige, at du deler betalingen i mindre bidder hver måned. Fordelen for dig er, at du kan købe for mere og betale det samme.
Dit månedlige beløb afhænger dog af prisen på sengen. Bliv vejledt i, hvordan vores gebyr- og rentefri finansiering fungerer.

Alle senge er fra pålidelige mærker

Hos Drømmeland er kvaliteten naturligvis den samme, uanset om du køber en elevationsseng til fuld pris eller ej. Kvaliteten indebærer nemlig en behagelig komfort, langvarig holdbarhed og optimal støtte, præcis som vores øvrige senge byder på. 


Se blandt andet vores udvalg fra Casablanca, hvor madrasserne er med forskellige komfortzoner og støttende fjedre. Dermed får du en optimal trykaflastning der, hvor din krop har mest brug for det.

Brug 100 nætter til at teste din nye madras

Vi vil gerne have, at du sover godt. Derfor tilbyder vi 100 dages ombytningsret på alle løse madrasser, som vi har i forskellige fastheder. Har din nye elevationsseng sådan en madras, kan du altså teste den i 100 nætter og få byttet fastheden, hvis den er forkert.


Du skal blot afmontere betrækket, forsigtigt tage kernen ud og ombytte den i en af vores butikker. Det er helt gratis. Du kan også lade os komme hjem til dig og klare ombytningen for dig mod betaling. 


Ved at kunne bytte fastheden kan du sikre, at din nye madras passer til dig. Det giver dig optimale rammer for at få den bedste søvn i mange år. Vær dog opmærksom på, at du kan bruge ombytningsretten én gang per madras.