Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Klub Drømmeland

Klub Drømmeland

I Drømmeland har vi en kundeklub med fordele og inspiration til dig.
Det koster ikke noget at være medlem, du får intet login at holde styr på. Den information vi sender, kommer til dig som et nyhedsbrev.

Som medlem af Klub Drømmeland får du:
• Nyhedsmail med nyheder, tilbud og inspirerende tips inden for vores sortiment
• Særlige medlemstilbud
• Konkurrencer – kun for klubmedlemmer

Du kan tilmelde dig Klub Drømmeland her.

Om medlemskabet
Ved tilmelding beder vi dig oplyse navn, e-mail og postnummer.
Gennem din tilmelding til Klub Drømmeland samtykker du til, at Drømmeland pr. e-mail sender dig nyhedsbreve med gode tilbud og inspirerende nyheder inden for vores sortiment, f.eks. senge, dyner, sengetøj osv. Når du tilmelder dig Klub Drømmeland behandler vi persondata for at kunne levere nyhedsbrevet til dig. Læs vores Persondatapolitik her.

Klub Drømmeland nyhedsbrevet udsendes som udgangspunkt 1 gang om ugen. I perioder hvor vi har ekstra meget på hjertet kan der komme flere nyhedsbreve om ugen.

Afmelding
Du kan til enhver tid framelde dig medlemskabet i Klub Drømmeland. Du kan afmelde dig direkte via linket AFMELD, der ligger i bunden af alle nyhedsbreve.

De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid