Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 140x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Bliv godt udhvilet i din nye 140x200 seng

Leder du efter en god seng på 140x200 cm til soveværelset? Så kan du være sikker på at finde flere kvalitetssenge her hos Drømmeland. Vi forhandler 140x200 senge fra nogle af de bedste danske og internationale brands som blandt andet MasterBed og Svane.

Det giver dig gode forudsætninger for at finde den helt rigtige seng, der passer bedst til dine behov. Vi går hverken på kompromis med kvaliteten eller komforten i vores forskellige senge på 140x200 cm.

For vi ved, hvor vigtigt det er at sove godt i en komfortabel seng. Du tilbringer rigtig mange timer i din nye seng, og derfor er den også et vigtigt møbel, hvor det ikke kan betale sig at ligge dårligt. Har du svært ved at vælge den rette seng til dit soveværelse, står vores uddannede sengerådgivere klar til at vejlede dig og besvare dine spørgsmål.

Her gør vi alt for at sikre din gode nattesøvn, så du kan finde en ny seng i høj kvalitet, der matcher dit søvnbehov og din soveposition.

Bredt udvalg af komfortable senge på 140x200 cm

Få en god nattesøvn i din nye seng

Uanset hvilken type seng du vælger, er det essentielt, at sengen har en god madras, der passer til din krop og ønsker om komfort.

Madrassen sørger for, at du kan få en god nats søvn, så du føler dig frisk og veludhvilet, når du står op.

Når du skal finde den rette madras, er det selvfølgelig vigtigt, at den er lavet af materialer af den bedste kvalitet, men det er også vigtigt at kigge på madrassens fasthed.

Alt efter hvor meget du vejer, er det nemlig forskelligt, hvor fast madrassen skal være, så den giver din krop den rigtige støtte og komfort. En god huskeregel er, at jo mere du vejer, des fastere skal madrassen være og omvendt.

Vi anbefaler, at du også investerer i en topmadras af god kvalitet. En topmadras kan være med til at forlænge din sengs levetid med flere år, fordi den tager det værste slid og samtidig er nemmere at vende end den almindelige madras.

Desuden kan topmadrassen også give dig ekstra komfort.

glade-ældre-mennesker.jpg