Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengetøj

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Størrelse (cm)
Farve
Mærker
Kvalitet
Konstruktion

Køb flot og lækkert sengetøj

Når du køber sengetøj i Drømmeland, kan du være sikker på, at vores udvalg både er behageligt og i holdbart design.

Økologisk pude- og dynebetræk af høj kvalitet


Hos Drømmeland går vi altid efter det bedste; både for din og miljøets skyld.

Vi har derfor GOTS & OEKO-TEX® certificeret sengetøj, der betyder, at du får mindre kemi i hverdagen.

GOTS står nemlig for ‘Global Organic Textile Standard’ og er et anerkendt mærke for økologi og social ansvarlighed. At vores sengetøj også er OEKO-TEX® certificeret, betyder, at det er kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier.

Kort sagt, certificeringerne er din garanti for, at du kan sove dejligt i høj kvalitet, der tager hensyn til både dig og miljøet. For eksempel er mange af Drømmelands sengesæt fremstillet af 100 procent økologisk bomuld.

Dette sikrer, at der ikke gemmer sig uønskede kemikalier i det pude- og dynebetræk, som du er omgivet af.

Mærk en silkeagtig følelse mod huden


Uanset hvad du foretrækker, holder alle vores sengesæt formen og farven vask efter vask, så du kan glæde dig til at gå i seng mange år frem. Hos Drømmeland har vi nemlig forskellige sengesæt i høj kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med komfort eller din stil.

Derfor kan du trygt finde sengetøj i fine farver og bløde materialer hos os, velvidende at du får indrettet en behagelig seng i dit soveværelse.

Du kan for eksempel købe lækkert sengetøj i egyptisk bomuld, som har den fineste og blødeste kvalitet – næsten ligesom silke. Derudover har vi slidstærkt sengetøj i 100 procent bomuld, der egner sig godt til at sove i.

Materialet absorberer nemlig den fugt, som din krop afgiver i løbet af natten. Det betyder, at kroppen får lettere ved at ånde og komme af med fugten, så du ikke vågner op badet i sved.

Kig også efter vores dyne- og pudebetræk i bomuldssatin, der er glat, blødt og giver en silkeagtig følelse mod huden. En praktisk lynlås sikrer, at sengetøjet ikke er på vej ud ad dynen om natten.

Få professionel rådgivning om dit sengetøj

Så ofte bør du vaske dit sengelinned og sengetøj

Lagner-sengetøj-1.jpg

Vidste du, at du typisk ligger mellem 49 og 63 timer i din seng hver uge? Hver gang du sover, kommer der sved, støv, skidt, støvmider og måske også lidt makeup i kontakt med dit sengetøj. Derfor er det vigtigt, at du holder sengetøjet rent.

Du bør skifte sengetøj og vaske det mindst hver anden uge, så du kan komme af med gamle hudceller og indtørret sved. Har du allergi over for husstøvmider (eller mistanke om det), så vask dit dynebetræk og pudebetræk en gang om ugen.

Giv også gerne dine dyner og puder en jævnlig tur i vaskemaskinen, da det er med til at forlænge deres holdbarhed.

Vi anbefaler, at du sætter maskinen til 60°C, da det er nok til, at bakterier og husstøvmider dør, uden at sengetøjet bliver unødigt slidt.

Du bør dog altid læse brugsanvisningen, før du sætter maskinen i gang, da temperaturen afhænger af det materiale, sengetøjet er lavet af.

Læs mere om, hvordan du vedligeholder dit sengetøj i vores artikel, så du opnår et sundt sovemiljø.

Kig efter et nyt sengesæt på tilbud


Hvis du gerne vil købe billigt sengetøj, kan du være så heldig at finde vores udvalg helt ned til halv pris.

Hold derfor øje med vores tilbud her på siden og se, om der kommer rabat på sengetøj i din smag og med den rette komfort.

Vi fører naturligvis også lækre dynebetræk med ekstra længde. Se eksempelvis vores sengelinned i 140x220 cm eller i størrelsen 200x220 cm, der giver rigeligt med dyne til både dig og din partner.

Har du lange ben, behøver du ikke længere få kolde tæer om natten, fordi de stikker ud.

Et godt tip er at vaske dit nye sengetøj ved højst mulige temperatur, inden du bruger det første gang. Dermed bliver farverne "vasket ind" i stoffet, og de bliver bedre bevaret ved de efterfølgende vaske.

enkelt-person.jpg