Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Bedding House

Bedding House - sengetøj produceret siden 1978

Læs mere om Bedding House
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Type
Farve

Bedding House - Lagner i lækker kvalitet

Det hollandske mærke Bedding House leverer sengetøj med fokus på bæredygtighed, håndværk og kvalitet, og har eksisteret siden 1978. Lagner fra Bedding House er fremstillet i forskellige typer bomuldstekstil - du finder et stort udvalg af lagner i alle vores butikker.

Bedding-House-brandside3.jpg
Bedding-House-brandside2.jpg

Kvalitet i stoffet

Lagner fra Bedding House er fremstillet i forskellige typer bomuldstekstil – almindelig 100% bomuld, 100% bomuldssatin og 100% flonel.

Bomuld er et rent naturprodukt, som føles blødt. Det er et åndbart stof, som derfor er behageligt afkølet. Bomuld er lidt varmere end satin. Takket være den specielle finish er dynebetræk og pudebetræk af bomuld meget bløde.

Sengetøj af 100% satin er også fremstillet af bomuld, men i en særlig fin vævning af tynde bomuldsgarner. Den raffinerede vævningsteknik giver sengetøjet en smuk glans, hvilket er grunden til, at betræk af bomuldssatin ser så luksuriøst ud.

Bomuldssatin er åndbart og føles køligere og lettere end almindeligt bomuldsstof. Det bevarer desuden farverne længere. Hvis du hænger betrækket op efter vask, frem for at bruge tørretumbler, holder det sig glat uden strygning.

Linned af flonel er lunere og meget blødt. Det er fremstillet af bomuld, som er opkradset, for at opnå dets karakteristiske lodne overflade. Det er stadig åndbart, men den varmere følelse gør det ideelt for personer, der nemt bliver kolde, eller til vinterbrug. Flonel kaldes også flannel, flanel og vinterbomuld.

Bæredygtighed – i fremstilling, indpakning og arbejdsvilkår
For nogle år siden udviklede Bedding House en politik for at yde et positivt bidrag til en bedre og bæredygtig fremtid. I 2016 blev Bedding House medlem Better Cotton Initiative (BCI), som er fokuseret på at gøre bomuldsproduktion mere bæredygtig over hele verden.

BCI arbejder dels for bomuldens kvalitet og dels for bøndernes og arbejdernes arbejdsvilkår, blandt andet ved at implementere nye produktionsmetoder. BCI har sat sig som mål at begrænse brugen af sprøjtegifte, på effektiv brug af vand, regenerering af landbrugsjord og bevaring af den naturlige mangfoldighed.

Bedre vilkår for børn og bønder
BCIs målsætninger opnås blandt andet ved at uddanne bomuldsbønder ved hjælp af lokale træningsprogrammer. De arbejder imod børnearbejde og fattigdom blandt bønder og for kvinders rettigheder og ligeløn. Bedding House besøger regelmæssigt sine fabrikker for at sikre sig, at disse vedtægter bliver overholdt.

Miljøvenlig dyrkning, forarbejdning og indpakning
Via BCI arbejder Bedding House aktivt på at minimere den negative miljøpåvirkning fra bomuldsdyrkningen. Efter dyrkningen, er forurening pga. plastik den største synder imod miljøet.

PVC, blødgørere i plastik, er ikke biologisk nedbrydeligt eller genanvendeligt. Det absorberes langsomt af jorden med skadelig effekt på grundvandet og jorden til følge. Derfor er det Bedding House's mål at al emballage er PVC-fri senest i 2020.

Vælg Danmarks lækreste dyne og pude til dit nye lagen
At sove på et nyt blødt lagen er bare rart, husk du kan sove endnu mere komfortabelt ved at prioritere en ny dyne eller pude.  Vi har et stort udvalg af  lækreste dyner og puder – i mange størrelser og flere slags. Køb for eksempel en trykaflastende hovedpude, hvis du ofte får spændinger i hovedet eller nakken, en lav dunpude hvis du oftest sove på maven eller en blød latexpude, hvis du leder efter en kølende hovedpude. Se alle vores dyner her og se alle vores hovedpuder her.

glad-mand.jpg

Vi står klar til at hjælpe dig
Hvis du har spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står klar til at hjælpe på mail, telefon, chatten eller via Facebook.