Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sengerammer 100x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Farve
Mærker

Find en flot sengeramme 100x200 cm

Vil du gerne skabe gode rammer for din søvn og brede enkeltseng? En flot sengeramme på 100x200 cm fra Drømmeland kan hjælpe dig. Du får nemlig en enkel og dekorativ løsning, der vil pryde dit soveværelse.


Lyder det som en løsning for dig? Oplev vores forskellige 100x200 sengerammer her på siden, og find den rette til netop din madras. Med vores udvalg kan du gøre soveværelset endnu mere personlig.

Er både funktionel og indbydende

Måske tænker du, at en sengeramme ikke kan forbedre din søvnkvalitet. Men selvom du primært er i dit soveværelse med lukkede øjne, har rummets indretning en stor betydning for, hvor godt du sover.
En behagelig indretning af dit soveværelse kan nemlig gøre dig godt tilpas, og det kan forbedre din søvn.
Samtidig er sengerammen med til at gøre soveværelset funktionel. Den sørger for, at madrassen forbliver, hvor den skal, så du kan drømme uforstyrret hele natten. Det giver både ro, større komfort og en god nats søvn.

Sengeramme 100x200 cm i den bedste kvalitet


Hos Drømmeland er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at få den bedst mulige seng og nattesøvn. For når du ligger godt og uforstyrret, styrker det din livskvalitet. 

Derfor har vi nøje udvalgt vores 100x200 sengerammer, så du kan få en model af den bedste kvalitet, der hjælper dig til en bedre søvn. 

Oplev for eksempel 100x200 sengestel i massivt fyrretræ, der er et smukt og naturligt materiale. Eller gå efter vores minimalistiske sengestel i aluminium og med smukke, svungne sengeben. 

Derudover kan du, alt efter mærke, få vores sengestel i forskellige farver og tilvælge bund, madras og sengebord eller sengeskuffe. På den måde får du en komplet seng, der opfylder dine ønsker om god komfort og et flot design.

Madras og sengeramme skal passe sammen


Når du køber en sengeramme hos Drømmeland, kan du altid vælge at tilkøbe en sengebund og en madras eller blot rammen.

Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, at madras og ramme passer sammen, da det ikke er sikkert, at de to faktisk er et match. Hvis du vil beholde din nuværende madras, skal du derfor sikre dig, at den kan ligge korrekt i rammen.

Vær også sikker på, at du har en bund til din madras og sengerammen. En ramme er nemlig kun en ramme uden støtte og komfort. Du har derfor brug for en bund, der sørger for, at madrassen giver dig den støtte, din krop har brug for.

Hos Drømmeland har du mulighed for at vælge en bund som enten plan eller elevation. Du kan læse mere om, hvordan du finder den helt rigtige seng og madras her.

Vi leverer din nye sengeramme helt gratis

Undrer du dig over, hvordan du skal fragte din nye sengeramme hjem? Eller hvad en eventuel levering vil koste? Du behøver ikke tænke for meget over det.

Køber du en sengeramme hos os, leverer vi den gratis til din nærmeste fortovskant, og vi bruger som udgangspunkt vores egne chauffører. Vi leverer i hele Danmark, undtagen til ikke-brofaste øer.

Derudover kan du tilkøbe indbæring, montering og bortskaffelse. Det vil sige, at vi for eksempel bærer sengen ind i dit soveværelse, monterer den for dig og tager den gamle seng med os. Vær blot sikker på, om vi tilbyder de ekstra services ved din adresse.


Læs mere om vores levering og montering af senge her

Få gode tips om at få en sund søvn i dag

Er du i tvivl om, hvilken sengeramme der passer bedst til dig, din madras og din bund? Hjælpen er lige ved hånden. Hos Drømmeland har vi dedikerede sengerådgivere, der ved stort set alt om, hvordan du finder den rigtige seng og sikrer dig en god nattesøvn.
Med vores professionelle sengerådgivere lover vi, at du får den sengeramme, bund og madras, der passer sammen og til dig. Det er bare om at kontakte os via chat, e-mail eller på telefon. Vil du ud at se vores 100x200 sengerammer, er du også velkommen til at besøge os i en fysisk Drømmeland-butik
Uanset hvilken løsning du vælger, er vores rådgivere klar til at hjælpe med at træffe den helt rigtige beslutning. Bagefter kan du trygt bestille din nye sengeramme online.