Tilbud   Se Alle

Hos Drømmeland finder du et stort udvalg af senge med fokus på godt design og solid kvalitet. Hold øje med vores tilbud på ekstra billige senge, som du kan finde til en rigtig god pris – ofte med rabatter op til 50 procent.

Drømmeland er eksperter i senge, madrasser og at opnå en sund og god nattesøvn. Derfor tager vi valget af den rette seng alvorligt. Vi forstår, hvis du især søger efter billige senge. Men kom ind til os og prøv de forskellige typer af senge, før du vælger. Så vil du typisk få en god forståelse for, at du får rigtig meget kvalitet for pengene hos os. Og måske er du heldig, at din favoritseng er blandt vores billige senge på tilbud. Så er det bare med at slå til og nyde godt af vores store rabatter. 

Brands

Billige senge – planseng, elevationsseng eller kontinentalseng

Hos Drømmeland har vi et stort udvalg af enkeltsenge og dobbeltsenge, så du kan finde den helt rigtige model inden for dit budget. Vi har både billige senge bestående af forholdsvist simple madrasser og sengeben, så du kan få en seng på lavbudget. Vi har desuden et udvalg af lækre kontinentalsenge, boksmadrasser, springmadrasser og senge med elevation, hvis du har budget til lidt mere luksus.

Klik dig ind på de forskellige sengetyper her på hjemmesiden, hvor du kan finde vores aktuelle tilbud på billige senge til børn og voksne. Husk også at vi har et stort udvalg af madrasser, der passer til vores billige senge. Bestiller du varer for over 1.000 kroner, er fragten gratis.

Billige senge til børn

Drømmeland har jævnligt billige senge til børn. Hold øje med vores hjemmeside for gode tilbud – eller ring til din nærmeste butik og hør, om vi har aktuelle rabatter på børnesenge fra vores udstillinger.