Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Størrelse (cm)
Farve
Mærker

Find en eksklusiv elevationsseng hos Drømmeland

Sådan virker elevationssenge

En seng med elevation giver dig mulighed for at justere hoved- og fodende, så den passer perfekt til dine behov. Du skal blot bruge den medfølgende fjernbetjening eller via en app, så du opnår en optimal sidde-, sove- eller hvilestilling. På den måde får du et mere all around-møbel, hvor du kan få en sund nattesøvn.

En elevationsseng er desuden god for dig, der har brug for at få løftet fødderne en smule op eller som bare gerne vil have lidt ekstra komfort. Skal du eksempelvis se fjernsyn med ungerne i sengen, amme eller læse en bog, kan du let justere vinklen, så den kan give din krop en optimal støtte.

Og ja, det koster måske lidt mere at købe en elevationsseng end en mere traditionel seng. Men tænk på hvor stor en del af dit liv, du tilbringer i en seng – i takt med at soveværelset får en større rolle, så bruger mange af os mere tid i sengen til at arbejde eller se TV. En elevationsseng kan være en god investering.

Vil du opgradere din gamle seng? I nogle tilfælde kan du købe en elevationsbund til din sengeramme. Placér bunden i din sengeramme og vupti! - så har du en elevationsseng. Se alle  vores elevationsbunde

En god elevationsseng kan forbedre din søvn

Har du nogensinde fået det forkerte ben ud af sengen, fordi du ikke har sovet helt optimalt? Så er du ikke den eneste. Mange mennesker oplever nemlig dårlig søvn, og årsagen er nogle gange den seng eller madras, de sover i om natten.

For eksempel kan en seng med en for blød eller hård madras eller en seng uden hæve- og sænke-funktion betyde, at din søvn og komfort bliver dårligere. Dette skyldes, at du synker for lidt eller for meget ned i madrassen, eller fordi du ikke har mulighed for at indstille sengen efter din ønskede sovestilling.

Her giver en elevationsseng i høj kvalitet god mening for dig, da du er garanteret en formidabel seng med optimal komfort. Takket være smart teknologi kan du hæve og justere sengen, så den har den stilling, der matcher dine behov.

Fordelene for dig er flere muligheder, mens du er vågen og en god komfort.

Få den rigtige madras til alle vores elevationssenge

Elevationssenge i stilrene og moderne designs

Elevation-enkelt.jpg

Når du vælger en seng med elevation hos Drømmeland, får du ikke blot en komfortabel seng – den er også i et stilrent design. Vi vælger kun modeller fra nogle af de bedste mærker på markedet, der har fokus på både kvalitet og design, så du kan sove godt de næste mange år. For forskning har vist, at rummet du sover i, også har indflydelse på, hvor udhvilet du føler dig.

De mange elevationssenge i vores sortiment har en minimalistisk eller skandinavisk stil, der passer godt ind i de fleste soveværelsers indretning. Klare linjer og afdæmpede farver i sorte, grå og blå nuancer bidrager til, at miljøet i soveværelset forbliver roligt og afslappet. På den måde får du en ny elevationsseng, der både i materialer og design bidrager til, at du får en god, rolig søvn hver eneste nat.

Du kan også vælge at skabe en mere luksuriøs og hotel-inspireret stemning i dit soveværelse ved at tilføje en smuk sengegavl og et par flotte sengeborde, der fuldender sengens look. Uanset hvad du foretrækker af tilbehør og stemning i soveværelset, så kan du finde den ekstra luksus og komfort, du savner, hos os.

Sov godt i drømmesenge på tilbud

Du kan næsten altid være så heldig at finde en eksklusiv elevationsseng på tilbud i vores udvalg. Komforten og kvaliteten er naturligvis høj, for vi forhandler ikke noget, vi ikke selv kan stå inde for. Passer den til dine behov og ønsker, kan du dermed få endnu mere glæde og værdi for pengene.
Vi ved, at en seng kan være både stor og tung, så for at gøre dit køb endnu nemmere, kan du tilkøbe forskellige former for levering. Du kan for eksempel vælge levering med indbæring og montering – og hvis du vil af med den gamle seng, så tager vi den gerne med retur. Dermed bliver det endnu nemmere for dig at få den nye elevationsseng på plads.