Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Boksmadrasser 160x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Mærker

Vågn veludhvilet op i en boksmadras 160x200 

Hvilken boxmadras 160x200 skal du vælge? 

Boxmadras, boksseng eller bare boksmadras. Uanset hvad du kalder sengen, er det vigtigt, at den passer til netop den person, der skal sove i den. Alle mennesker har nemlig forskellige søvnbehov og præferencer. 
Er du på udkig efter en 160x200 boksmadras, skal den derfor blive valgt ud fra:
✔Madrassens fasthed
✔Om du har særlige behov
✔Din foretrukne sovestilling
En god tommelfingerregel er, at jo mere du vejer, jo fastere bør madrassen være, og omvendt. Er I to, der sover i dobbeltsengen, kan du vælge to forskellige fastheder til den samme boksmadras. På den måde går ingen af jer på kompromis med komforten.

Få rådgivning af dedikerede sengerådgivere

Når du skal vælge en ny 160x200 boksmadras, er det svært at vurdere i butikken og online, om den matcher dine behov. For det er jo først, når du har sovet i sengen, at du rigtig ved, om den passer.


Hjælpen er heldigvis lige ved hånden. Benyt dig af vores dedikerede sengerådgivere, der ved stort set alt om, hvordan du finder den rigtige seng og sikrer dig en god nattesøvn. Kontakt os via vores chat, e-mail eller på telefon


Uanset hvilken boksmadras du vælger hos Drømmeland, kan du være tryg ved kvaliteten. Vi har sørget for, at alle modellerne er fra nogle af de bedste leverandører på markedet.

Vi øger komforten med en god topmadras

Når du køber en ny boksmadras – eller en anden type seng – hos os, behøver du ikke bekymre dig om hverken kvalitet eller komfort. Begge dele er allerede i top.


Foruden sengens gode egenskaber medfølger der en god topmadras 160x200. Topmadrassen gør ikke sengen blødere eller hårdere. Til gengæld er den med til at støtte din krop på de rigtige steder, hvilket forbedrer din søvnkomfort.


I vores sortiment kan du finde forskellige topmadrasser, der passer til dine individuelle behov. Vi har blandt andet topmadrasser, der former sig efter din krop samt allergivenlige slags. Vælg elevationssengen med den rette topmadras, der passer til dig.

En 160x200 boksmadras tilpasset til dig og din stil

160x200-1.jpg

Når du skal vælge din nye boksmadras 160x200 hos os, kan du ikke kun tilpasse madrassen til dine behov. Du kan også overveje, om benene skal være i metal eller træ, og om du ønsker en flot sengegavl for et mere eksklusivt udseende.

Dette giver dig mulighed for at tilpasse sengen til ethvert hjem, uanset om du foretrækker en romantisk, skandinavisk eller minimalistisk indretning. På den måde kan du nyde en god nats søvn i afslappende omgivelser og i en seng, der tiltaler dig.

Glem alt om, at boksmadrassen er en kedelig og halvdårlig seng, der ofte står i teenage- eller i gæsteværelset. Med den rette 160x200 boksmadras fra os får du en indbydende dobbeltseng med fremragende nattesøvn for netop dig.