Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 80x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Komfortable 80x200 senge

Find den rette seng

Der er flere ting, du bør overveje, når du skal finde den rette nye seng til soveværelset. Du kommer til at bruge mange timer i sengen over de næste år, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du finder den seng, der passer bedst til dine behov. Øverst på tjeklisten er komforten. Her gælder det om at finde ud af, hvad der er god komfort for dig. Er du for eksempel mest til en blød eller en hård seng, eller vil du gerne have en madras, der former sig fuldstændig efter din krop?

Ud over, at en god komfort har betydning for, hvor behageligt det er at sove i sengen, så har den rette komfort også stor betydning for, at din krop får en ordentlig støtte. Især hvis du sover på siden er det vigtigt at nakke og skuldre får tilstrækkelig støtte.

Vi forhandler kun de bedste brands inden for sengeverdenen, og derfor kan du være sikker på at finde en 80 x 200 seng, der giver dig den ultimative komfort. Samtidig finder du også et udvalg af topmadrasser, der giver ekstra komfort og forlænger din sengs levetid.

Vælg madras efter vægt

Det er vigtigt, at din madras giver dig den rette støtte, så du passer godt på din krop, når du sover. Derfor bør du være opmærksom på madrassens hårdhed, når du vælger din nye seng. Hos Drømmeland finder du madrasser fra alle vores brands i flere forskellige fastheder, så du kan vælge den rette til din krop. Madrassens fasthed hænger nemlig tæt sammen med din vægt. Jo mere du vejer, jo hårdere skal madrassen være, så du hverken kommer til at ligge på en madras, der ikke kan forme sig efter din krop, eller en madras, som din krop synker alt for meget ned i.
Når du har fundet den rette seng, kan du med fordel også se på vores udvalg af lækre dunpuder og dundyner.