Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Temprakon

Temprakon - temperaturregulerende egenskaber udviklet af NASA

Læs mere
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Type

Temprakon® giver dig uforstyrret søvn hele natten

Fryser du nemt om natten, eller har du svært ved at sove, fordi du har det for varmt? Det er helt naturligt.
Kroppens temperatur ændrer sig i løbet af natten, og derfor er det mest behageligt, hvis du selv kan justere lidt på temperaturen, mens du sover.

En stabil temperatur forbedrer nemlig dine chancer for at få en rolig og behagelig nattesøvn. Dog skal kroppen skal have hjælp til at regulere temperaturen, og derfor er det en god idé at være opmærksom på, hvad ens dyne er lavet af. Det er her, Temprakon® kommer ind i billedet.

Deres dyner og puder anvender nemlig avanceret rumteknologi, der leder varmen væk eller holder på den afhængig af, hvordan din kropstemperatur er i løbet af natten. Det giver dig en uforstyrret søvn med optimale sovebetingelser.

Du kan se alle vores dyner og puder, eller læse mere om Temprakon herunder.

Temperaturregulerende egenskaber fra rummet

Få en bedre søvn med en Temprakon® pude og dyne

2022-Tremprakon-u-zone-pude3.jpg

Hos Drømmeland kan du finde lige præcis den Temprakon® pude, dyne og madras, som passer til dine behov.

Du kan for eksempel sove med en dejlig blød dyne, der virker aktivt med at regulere din kropstemperatur.

Eller hvad med en ergonomisk hovedpude, som støtter dit hoved, og som har dun med høj komfort?

Vælger du en pude og dyne, der passer til årstiden og din foretrukne temperatur i soveværelset, er du sikret en god søvn hele natten.

Kommer du forbi en af vores butikker, så prøv at vikle en Temprakon dyne omkring dig. Så kan du mærke, hvordan den lader dig komme af med overskudsvarmen.

Det er dog vigtigt at bemærke, at det ikke er en dyne, der fjerner al varmen og derfor er kold at sove med – den fjerner kun overskudsvarmen. Det giver dig en behagelig temperatur hele natten.

Sov som en drøm i en behagelig temperatur

Det er ikke kun din dyne og pude, som hjælper dig med at sove behageligt.

Materialerne i din madras har også en stor betydning for, hvor varm din seng bliver om natten, og derfor er det vigtigt, at du vælger en madras med det rette materiale til dig.
Hos Drømmeland har vi gode madrasser til alle behov – om du kan lide en blød eller fast seng, kan du helt sikkert finde den rette model i udvalget. Det giver dig gode muligheder for at kunne ligge på en seng, der giver dig den støtte og komfort, som din krop har brug for.
Desuden bliver opbygningen med fjedre, komfortzoner og fasthed konstant udviklet af vores leverandører. Det vil sige, at de hele tiden er på udkig efter nye løsninger, der sikrer, at du kan sove endnu bedre og mere korrekt.

Forlæng levetiden på din Temprakon® dyne og pude