Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Aeromax

AEROMAX - vores bedst sælgende topmadras!

Læs mere om AEROMAX her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Madrastyper
Størrelse (cm)
Mærker

Forlæng din sengs levetid og optimér din søvn

Topmadrassen med fantastiske egenskaber

Når du bliver støttet korrekt natten igennem, vender og drejer du dig mindre, og opnår derfor en dybere og roligere søvn. AEROMAX er udviklet til at give en behagelig blød og fjedrende komfort, så du sover bedre og dybere. Denne komfort opnår du ved hjælp af den 14 cm høj topmadras med små mini-pocketfjedre lagt imellem lag af 2,5 cm naturlatex på begge sider.

Så hvis du længes efter en topmadras der passer til alle sengetyper, med temperatur-regulerende egenskaber og støttende komfort, så er AEROMAX perfekt til dig.

AEROMAX er Oeko Tex Standard 100 certificeret. Det betyder, at du kan være tryg ved, at du sover på en topmadras, der er skabt med miljøvenlige materialer og fri for skadelige kemikalier.

Naturlatex + 1500 fjedre - optimal støtte til dig!

AEROMAX er en af de mest støttende topmadrasser du kan finde herhjemme. Med 5 komfortlag der tilsammen danner den perfekte kombination i en topmadras, kan du stole på at AEROMAX vil give dig den bedte søvnoplevelse nogensinde.
Øverst ligger der et lag af skum. Dernæst et lag af naturligt latex, der med sin elasticitet og fleksibilitet giver perfekt pasform til kroppen. Midt i madrassen findes et lag af mini pocket fjedre,som sikrer støtte og forbedrer ventilationen i topmadrassen, hvorefter der igen ligger et lag af latex og til sidst skum.

🗸 Støttende kerne med  de unikke AEROMAX mini pocketfjedre

🗸 Elastisk komfortlag af naturlatex sikrer fremragende ventilation

aeromaxbreeze1-udsnit.jpg
aeromax_closeup.jpg

Det er (også) betrækket der tæller!

Betrækket på topmadrassen er det sidste finish - og hvis man tror et betræk "bare" er et betræk, så vil man blive imponeret over egenskaberne i AEROMAX betrækket:

🗸 Vævet med Tencel™ - 100% biologisk nedbrydeligt, temperatur-regulerende, slidstærkt

🗸 Fresche - antibakterielt giver færre husstøvmider i sengen, og holder sengen frisk i forhold til evt. lugtgener

🗸 Adaptive® behandling - Fordamper fugt 25% mere og køler