Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Aeromax

AEROMAX - vores bedst sælgende topmadras med 1500 fjedre!

Læs mere om AEROMAX her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Madrastyper
Størrelse (cm)
Mærker

Forlæng din sengs levetid og optimér din søvn

Topmadrasser og madrasser med fantastiske egenskaber

Når du bliver støttet korrekt natten igennem, vender og drejer du dig mindre, og opnår derfor en dybere og roligere søvn. AEROMAX er udviklet til at give en behagelig blød og fjedrende komfort, så du sover bedre og dybere. Denne komfort opnår du bl.a. ved hjælp af den 14 cm høj topmadras med små mini-pocketfjedre lagt imellem lag af 2,5 cm naturlatex på begge sider.

Så hvis du længes efter en topmadras der passer til alle sengetyper, med temperatur-regulerende egenskaber og støttende komfort, så er AEROMAX perfekt til dig.

AEROMAX er Oeko Tex Standard 100 certificeret. Det betyder, at du kan være tryg ved, at du sover på en topmadras, der er skabt med miljøvenlige materialer og fri for skadelige kemikalier.

Naturlatex + 1500 fjedre - optimal støtte til dig!

AEROMAX er en af de mest støttende topmadrasser du kan finde herhjemme. Med 5 komfortlag der tilsammen danner den perfekte kombination i en topmadras, kan du stole på at AEROMAX vil give dig den bedte søvnoplevelse nogensinde.
Øverst ligger der et lag af skum. Dernæst et lag af naturligt latex, der med sin elasticitet og fleksibilitet giver perfekt pasform til kroppen. Midt i madrassen findes et lag af mini pocket fjedre,som sikrer støtte og forbedrer ventilationen i topmadrassen, hvorefter der igen ligger et lag af latex og til sidst skum.

🗸 Støttende kerne med  de unikke AEROMAX mini pocketfjedre

🗸 Elastisk komfortlag af naturlatex sikrer fremragende ventilation

aeromaxbreeze1-udsnit.jpg
aeromax_closeup.jpg

Det er (også) betrækket der tæller!

Betrækket på topmadrassen er det sidste finish - og hvis man tror et betræk "bare" er et betræk, så vil man blive imponeret over egenskaberne i AEROMAX betrækket:

🗸 Vævet med Tencel™ - 100% biologisk nedbrydeligt, temperatur-regulerende, slidstærkt

🗸 Fresche - antibakterielt giver færre husstøvmider i sengen, og holder sengen frisk i forhold til evt. lugtgener

🗸 Adaptive® behandling - Fordamper fugt 25% mere og køler

AEROMAX Avanti - ny madras i vores sortiment!

AEROMAX Avanti er særligt udviklet til dig der sover på ryggen eller siden og har brug for en madras der er både blød og støttende. Hvis du ofte bliver varm eller sveder om natten, er denne madras ideel til dig. Madrassen er temperaturregulerende og har uovertruffen ventilering, så du er sikret en kølig og behagelig søvn.

AEROMAX Avanti tilbyder:

  • Naturligt antiallergisk og antibakterielt materiale
  • 7 komfortzoner med mini-pocketfjedre der støtter skuldre, ryg og hofter
  • Ventilerende og temperaturregulerende egenskaber
  • OEKO-TEX-certificeret for en sund søvn
  • Luksuriøs madras med Talalay-latex og kameluld

Hjertet i din søvnoplevelse med AEROMAX Avanti er det luksuriøse lag af Talalay-latex. Talalay-latex er kendt for sin elasticitet og blødhed, mens det naturlige antiallergiske og antibakterielle latex sikrer optimal luftgennemstrømning og fugtregulering. Latexen er omgivet af kameluld, der forbedrer madrassens evne til at regulere varmen, så du kan nyde en behagelig temperatur hele natten.

For at fuldende den ideelle søvnoplevelse er AEROMAX Avanti udstyret med et innovativt 'Climate Control'-betræk. Betrækket justerer naturligt temperaturen til at være varmere om vinteren og køligere om sommeren samtidig med at det effektivt leder fugt væk fra kroppen.

Fordele ved AEROMAX Avanti:

  • Optimal ventilation og fugtregulering: Talalay-latex og kameluld sikrer en behagelig temperatur og en frisk følelse hele natten.
  • Perfekt støtte til ryg- og sidesovende: Takket være en avanceret struktur af pocketfjedre inklusiv et ekstra lag mini-pocketfjedre tilbyder Avanti målrettet støtte og fremragende trykfordeling.
  • Klimastyrende betræk: Betrækket justerer naturligt temperaturen til varmere om vinteren og køligere om sommeren samtidig med at det effektivt leder fugt væk fra kroppen.
  • Robust design: Designet til at håndtere en maksimal belastning på 125 kg og er velegnet til elevationssenge.
  • Allergivenlig og miljøvenlig: Naturlige materialer som Talalay-latex og kameluld er både miljøvenlige og fri for allergener hvilket sikrer en sund søvn.