Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Elevationssenge 210x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Farve
Mærker

Elevationsseng 210x200: Mærk ekstra god plads og komfort

Forestil dig en ekstra bred dobbeltseng med uovertruffen komfort. Hvor du får en god nats søvn for både dig og din eventuelle partner. Sådan en seng kan du få hos Drømmeland. 
Vi tilbyder nemlig brede elevationssenge på 210x200 cm fra nogle af de bedste mærker. Med elementer som mange komfortzoner, god åndbarhed, støjsvag motor og en behagelig topmadras venter dig optimal støtte og komfort.
Derudover er der flotte tekstiler og farver at vælge imellem, så din seng får en flot finish. Dermed er din nye 210x200 elevationsseng ikke bare behagelig at slappe af og sove i. Den ser også indbydende ud, hvilket bidrager til, at soveværelset forbliver afslappende.

Hvorfor vælge en 210x200 elevationsseng? 

En dobbeltseng er typisk på 180x200 cm. Men nogle gange har du brug for lidt ekstra bredde, og her passer en elevationsseng 210x200 rigtig godt ind i billedet. Med denne størrelse og type seng får du:


  • Ekstra god plads til at sove præcis, som du foretrækker
  • Mulighed for at aflaste din krop og sikre dig den bedste komfort
  • Sidde behageligt eller få hævet fødderne en smule

Fordelene foregår uden at forstyrre din partner. Vores 210x200 elevationssenge består nemlig af to individuelle madrasser med hver deres hæve-sænke mekanisme. 


Læs avisen eller se fjernsyn, mens du sidder i sengen, og din partner bobler videre. Eller oplev optimal blodtilførsel til benene ved at hæve fodenden. På den måde kan du gøre det mere behageligt at sidde og ligge i sengen.

Hos får du madrasser i højeste klasse

Hos Drømmeland giver vores brede dobbeltsenge med elevation ikke kun ekstra plads og en god hvileposition. Du får også en seng i høj kvalitet og med lang holdbarhed. En god nattesøvn er nemlig uvurderlig, og det er derfor vigtigt at vælge en seng, der giver dig den rette støtte i lang tid.


Alt efter hvilket mærke du vælger, kan du opleve formidable elevationssenge med fjedre, som er opdelt i komfortzoner. De forskellige zoner sikrer, at kroppens mest udsatte steder får den korrekte støtte. Du kan også gå efter en af vores elevationssenge med en trykaflastende madras, der er særlig god for dig med dårlig ryg.


Derudover får du en topmadras, der giver et ekstra lag af velbehag. Vi har nemlig flere varianter med støttende og ventilerende egenskaber. Samtidig ​​bliver din seng ikke udsat for nær så meget slitage, da topmadrassen hjælper med at holde en god hygiejne.

En stor dobbeltseng med optimal støtte 

Forestil dig at starte dagen med morgenkaffe, mens du sidder behageligt i sengen. Eller at få hævet fødderne en smule efter en lang arbejdsdag. Når du endelig skal sove, venter dig god støtte hele natten, selv når børnene eller familiens kat sover med.

Disse fordele får du med alle vores elevationssenge på 210x210 cm. Du tilbringer nemlig omkring en tredjedel af dit liv på at sove, og derfor har vi kun senge, der giver dig den rette støtte i mange år. Alt efter hvilket mærke du kigger på, finder du blandt andet elevationssenge med:

✔Madras opbygget af komfortzoner for ergonomisk support
✔Elevation i hoved- og fodende via fjernbetjening eller app
✔Indbydende design i forskellige tekstiler og farver

Derudover kan du vælge mellem forskellige fastheder og med eller uden sengegavl. Sammen med de forskellige komfortzoner får du derfor enestående støtte og ergonomi.

 

Hvor fast skal din 210x210 elevationsseng være?

Selvom vores udvalg af elevationssenge er af høj kvalitet, er det afgørende, at du vælger med omhu. Hver enkelt person har unikke søvnbehov og præferencer, og én madras passer derfor ikke alle. 

For at finde den rette 210x210 elevationsseng skal du sikre dig, at sengens madras passer til din foretrukne sovestilling, din vægt og om du har særlige behov, såsom dårlig ryg. Jo mere du vejer, jo fastere bør madrassen typisk være, og omvendt.

Det vigtigste er, at din rygsøjle er i en vandret position, når du ligger på siden. Dette sikrer en ergonomisk sund stilling og minimerer belastningen på led samt muskler. Få en person til at lægge en hånd ind under lænden, og mærk, om madrassen fylder lændesvajet ud.

 

Find din seng til en overkommelig pris

Undgå besvær med vores gratis levering

En elevationsseng på 210x200 er selvfølgelig stor og derfor også tung. Men frygter du at skulle få sengen ind i bilen eller løfte den op ad trapperne, kan du roligt lægge bekymringerne væk. Hos Drømmeland har vi gratis levering på alle vores senge.


Vi leverer til kantsten i hele Jylland og alle brofaste øer i Danmark, uden at du skal betale for fragten. Hvis du gerne vil have din nye seng båret ind i et bestemt rum, få den monteret, og komme af med den gamle madras, kan vi også klare dén opgave.


Du kan læse mere om vilkår og betingelser for vores services her.

Afprøv din nye seng i 100 nætter

Vi vil gerne have, at du sover godt. Derfor tilbyder vi 100 dages ombytningsret på alle løse madrasser, som vi har i forskellige fastheder. Det vil sige, at hvis du eller din partner oplever, at fastheden ikke passer, kan du få skiftet kernen og dermed fastheden i madrassen.


Du skal blot afmontere betrækket, forsigtigt tage kernen ud og ombytte den i en af vores butikker inden for 100 nætter. Det er helt gratis, og du kan også lade os klare ombytningen for dig mod betaling. 


Med den lange ombytningsret er du sikret, at din nye madras faktisk passer til dig (og din partner). Det giver optimale rammer for at få den bedste søvn i mange år. Bemærk dog, at du kan bruge ombytningsretten én gang per madras.