Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Alle senge

Voluminøs seng med 3 lag madrasser

Se udvalget her

Få lidt ekstra komfort med en elevationsseng

Se udvalget her

Sov godt på boks- og plansenge med fjedre i madrassen

Se udvalget her

Indret din hjem med en stilfuld sengeramme

Se udvalget her

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Størrelse (cm)
Mærker
Farve

Oplev senge med topkomfort

Livet er for kort til en dårlig seng. For når du sover godt om natten, hjælper det både din krop og dit sind til at blive klar til endnu en dag. God søvn – og en god seng – er derfor alfa og omega igennem hele livet.

Heldigvis har vi hos Drømmeland mange kvalitetssenge til ethvert behov, uanset om du har brug for en enkeltsengtrekvartseng eller dobbeltseng. Samtidig finder du dem i et væld af størrelser og i funktionelle designs. Det gør det lettere at købe den rigtige seng, der passer til netop dig.

Vores uddannede sengerådgivere hjælper dig med at finde den drømmeseng, der passer til dine behov og din pengepung. Med vores kvalitetsrådgivning og høje krav til udvalget har du mulighed for at få en sovemakker af høj kvalitet og med god liggekomfort de næste mange år.


En drømmeseng fra kvalitetsbevidste mærker


Begyndelsen på en bedre søvn starter med den rigtige støtte i sengen. Derfor går vi op i, at de mærker, som vi forhandler senge fra, er nogle af de bedste på markedet.

Det har ført til en god blanding af brands, som blandt andet TEMPUR, Dixxius og Nexus. Fælles for dem alle er, at komfort, holdbarhed og design er i fokus. For dig betyder det, at du altid kan finde kvalitetssenge fra anerkendte sengemærker til ethvert budget hos Drømmeland.

Køber du for eksempel en ny seng fra danske MasterBed, kan du forvente stilfuld komfort og en pris, du ikke ligger søvnløs over. 

Bliv inspireret af alle vores brands, der tilbyder senge, dyner, puder og sengetøj med den ypperste komfort og i de bedste materialer.

Elevation-enkelt.jpg

Få hjælp af uddannede sengerådgivere

Er du i tvivl om, hvilken seng du skal købe? Hos Drømmeland er du aldrig langt væk fra personlig rådgivning. Vi har et mål om at sikre dig den allerbedste nattesøvn, og vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige seng og madras. Derfor giver vi dig svar på alle dine spørgsmål om en god søvn og din nye seng – også hvis du har en partner, du deler seng med, som har andre behov end dig.

Faktisk tør vi godt sige, at vi ved alt om at sove godt. Med den rette rådgivning bliver du vejledt i at finde den rigtige seng for dig, så du kan blive tilfreds og få en sund nattesøvn.

Book en tid hos en af vores af dygtige sengerådgivere i din nærmeste Drømmeland.

Hvilken type seng er bedst for dig?

Hvilken seng, der er bedst, afhænger af, hvem du spørger. Vores kroppe er forskellige, og det bør du tage højde for, når køber din nye seng. På den måde kan du bedre undgå at vågne om natten, fordi du ikke får den korrekte støtte fra madrassen.

Hvis du for eksempel skal sove sammen med din partner, er det vigtigt, at madrassen er tilpasset i hver side, så den passer til jer begge. For du kan næsten være sikker på, at I har forskellige behov. Her kan en fælles topmadras også være en god idé, hvis du vil undgå at havne i en irriterende midterrevne. Er I uenige om temperaturen i sengen, kan du løse det med en tykkere eller tyndere dyne til jer hver. Derved slapper kroppene lettere af om natten, så du og din partner kan vågne udhvilet op.

Kontinentalsenge med sublim liggekomfort

 

Leder du efter en behagelig dobbeltseng med en elegant sengeløsning? Så kan du med fordel vælge en af vores kontinentalsenge, hvor du får en lavere dobbeltseng med et indbygget fjedersystem og en stor madras. De forskellige lag giver en optimal liggekomfort og en høj seng. Med den store liggeflade får du de bedste forudsætninger for en uafbrudt nattesøvn.

Få optimal støtte i din elevationsseng

Hvis du gerne vil have en ny seng, som altid kan tilpasses dine behov, bør du vælge en elevationsseng. Denne type giver dig mulighed for at hæve og sænke madrassen. Du skal blot bruge en fjernbetjening til at justere positionen ved hovedgærde og fodende. Funktionen giver god mening for dig, der for eksempel holder af at læse en bog inden sengetid eller har brug for en særlig liggestilling.

Dobbeltseng2.jpgEn boksmadras til mange gode nætter


Ønsker du en klassisk drømmeseng i et enkelt design, så er boksmadrassen det rigtige valg for dig. Den består normalt af en madras og en ramme med ben. Selvom det lyder simpelt, kan du sagtens sove behageligt på en boksmadras - især hvis du vælger én hos Drømmeland. Vi tilbyder nemlig luksusudgaver af den klassiske boksmadras fra kvalitetsbevidste mærker. Den høje kvalitet sikrer dig en boksmadras med god komfort i mange år.

 

Vågn op på en madras, der passer til dig

Har du fundet den bedste sengetype for dig? Så er næste skridt at vælge den rette madras. Når det gælder komfort og en god nats søvn, er det nemlig essentielt, at din madras støtter dig og din krop på bedste vis.

Det er også en god idé at tage højde for vores madrassers forskellige længder. Faktisk skal sengen helst være mindst 20 cm længere end den person, der ligger i den. Denne huskeregel gør, at hverken du, din partner eller gæster får kolde fødder, der stikker ud over sengen.

Oplev alle vores madrasser online, eller kig forbi, hvis du har brug for rådgivning.

TEMPUR-3.jpg

Skandinavisk design til alle soveværelser

Hos Drømmeland har vi naturligvis også fokus på kvalitetssenge, der kan passe ind i dit soveværelse. En behagelig indretning af rummet kan virke afslappende og være med til at forbedre din nattesøvn. For forskning har vist, at rummet du sover i, også har indflydelse på, hvor udhvilet du føler dig.

Derfor gør vi vores ypperste for, at sengen passer til din indretningsstil og er med til at give dig en sund søvn. Mangler du en ny dyne, hovedpude, sengetøj eller lagner? Så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at sove varmt, koldt eller bare i din yndlingsfarve.

Hvis du ikke ved, hvordan din seng skal se ud, er du altid velkommen til at kontakte os og få rådgivning af vores erfarne kundeservice. Uanset hvilken stil du er til, tilbyder vi et bredt udvalg af senge og tilbehør, så du kan få et soveværelse, du vil elske at gå i seng og vågne op i.