Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

60 dages prisgaranti

Med vores prisgaranti kan du sove roligt om natten

Hos Drømmeland bestræber vi os altid på at have den laveste pris på vores produkter. Drømmeland tilbyder derfor prisgaranti på alle varer. Med prisgaranti mener vi, at findes en identisk vare med en billigere fast salgspris hos en anden forhandler inden for 60 dage efter dit køb, så matcher vi prisen. Prisforskellen overføres til et tilgodebevis til Drømmeland. 

Hvis en identisk vare kommer på tilbud i en af Drømmelands butikker eller på webshoppen efter du har købt varen, så matcher vi prisen indenfor 60 dage efter købet. Så behøver du ikke ærgre dig, hvis din nye seng kommer på tilbud hos os ugen efter du har købt! Prisgarantien gælder ikke klubtilbud og særtilbud opnået ved forevisning at rabatkoder.

Det eneste du skal gøre for at gøre brug af Drømmelands prisgaranti er at kontakte os i en butik eller på mail, hvor du skal kunne fremvise en kvittering samt dokumentation af salgsannoncen. Husk at det tydeligt skal fremgå af medbragte dokumentation, hvornår tilbud er gældende til og fra. 

Bemærk at prisgarantien i forhold til andre forhandlere gælder faste priser, men ikke ved andre forhandleres specielle salgstilbud. Vi matcher derfor ikke nedsatte priser i forbindelse med købsbegrænsede tilbud, køtilbud, åbningstilbud, medlemstilbud, Black Friday/Black Week tilbud samt specialfremstillede varer, hos andre forhandlere.

De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid