Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

60 dages prisgaranti

Med vores prisgaranti kan du sove roligt om natten

Hos Drømmeland bestræber vi os altid på at have den laveste pris på vores produkter. Drømmeland tilbyder derfor prisgaranti på alle varer. Med prisgaranti mener vi at findes en identisk vare annonceret billigere hos anden forhandler, så matcher vi prisen.

Har du allerede købt en vare i en af vores butikker eller på webshoppen og findes denne vare identisk hos en anden forhandler og annonceret til lavere pris, indenfor 60 dage efter købet, så matcher vi selvfølgelig prisen. Prisforskellen overføres til et tilgodebevis til Drømmeland.

Det eneste du skal gøre for at gøre brug af Drømmelands prisgaranti er at kontakte os på telefon eller mail, hvor du skal kunne fremvise en kvittering samt dokumentation af salgsannoncen. Husk at det tydeligt skal fremgå af medbragte dokumentation, hvornår tilbud er gældende til og fra.

Bemærk at prisgarantien ikke gælder ved specielle salgstilbud og at Drømmeland derfor ikke matcher nedsatte priser i forbindelse med tilbud, køtilbud, åbningstilbud, medlemstilbud samt specialfremstillede varer.

Levering og montering af senge Levering af pakkeforsendelser Sikker betaling Rente- og gebyrfri finansiering 60 dages komfortgaranti 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Job og karriere Cookie oversigt