Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Job og karriere

Få dit drømmejob i Drømmeland

Drømmeland er en virksomhed i vækst, og vi er ofte på udkig efter dygtige medarbejdere, der drømmer om at gøre en forskel i branchen og som trives med store udviklingsmuligheder.

I Drømmeland arbejder vi sammen hver dag om at give vores kunder kvalitetsrådgivning i jagten på den, for dem, perfekte seng.

Med 22 forretninger fordelt over hele landet og en onlineshop kan vi altid bruge dygtige folk der elsker at sælge og rådgive.

Vi tager altid imod uopfordrede ansøgninger via dette link.

Vi glæder os til at møde dig!

Landets dygtigste sælger, til Drømmeland, Nykøbing - Deltid

Drømmeland søger landets dygtigste salgskonsulent, til Drømmeland Nykøbing – Deltid.

- Du vil sælge nogle af de allerbedste produkter på markedet
- Du trives blandt andre dygtige sælgere
- Du yder sublim service til dine kunder
- Du har allerede vist at du er ekstraordinært dygtig til personligt salg
- Du kan erfaring med butiksdrift og sætter en ære i at have en flot butik

Hvis du kan genkende dig selv, så har du muligheden for at blive en del af en landsdækkende kæde med succes.

Sælger..
Som sælger hos Drømmeland sikrer du gennem god behovsafdækning at vores kunder får branchens bedste rådgivning. En god nats søvn har stor indflydelse på livskvalitet og vores sælgere sikrer at kunderne får den perfekte seng leveret til den aftalte tid.

Nyansat..
Som nyansat i Drømmeland modtager du en oplæringsplan og bliver indgående trænet i vores procedurer og produkter. Du vil opleve en stor hjælpsomhed fra resten af organisationen. Vi har høje forventninger til nye kolleger og vil rigtig gerne hjælpe med at føre dem ud i livet.

Erfaring..
Har du erfaring fra salg af langvarige forbrugsgoder er det en stor fordel. Måske har du allerede arbejdet i møbelbranchen? Viljen til at yde god kundeservice er det vigtigste.
Drømmeland..

Vi kombinerer arbejde og humør i Drømmeland. Hos os er det en dyd at kunne have det sjovt og samtidig være seriøse i vores arbejde og kundeservice. Drømmeland har plads til yngre, ældre og af begge køn, fællesnævneren for os er, at vi har kunden i fokus og sætter en ære i at gøre vores bedste for hver enkelt kunde. Vi kender vores arbejdsplaner 16 uger frem og trives med skiftende arbejdstider samt weekendvagter.

Interesseret? – Så send din ansøgning her https://www.reqruiting.com/job.aspx?id=7875 Har du spørgsmål til os kan du kontakte Salgschef Peter Martedal tlf. +45 30 98 40 61, Vi ansætter løbende så send din ansøgning snarest muligt. Mærk din ansøgning "Salgskonsulent - Nykøbing"

Drømmeland er Danmarks førende forhandler af sengeløsninger med butikker fordelt over hele landet, vi har landets største udvalg til rådighed og Vores mission er at give vores kunder en god nats søvn. Vi sælger aldrig en sengeløsning, uden at være sikre på at den giver rigtig lændestøtte med aflastning til skulder og hofte. Vælg din næste seng i Drømmeland – din krop vil takke dig.

Ansøgningsfrist: 14/10-2020

Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering - vi bytter julegaver t.o.m. uge 9 2021! Sikker betaling 60 dages komfortgaranti 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid