Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Job og karriere

Få dit drømmejob i Drømmeland

Drømmeland er en virksomhed i vækst, og vi er ofte på udkig efter dygtige medarbejdere, der drømmer om at gøre en forskel i branchen og som trives med store udviklingsmuligheder.

I Drømmeland arbejder vi sammen hver dag om at give vores kunder kvalitetsrådgivning i jagten på den, for dem, perfekte seng.

Med 22 forretninger fordelt over hele landet og en onlineshop kan vi altid bruge dygtige folk der elsker at sælge og rådgive.

Vi tager altid imod uopfordrede ansøgninger via dette link.

Vi glæder os til at møde dig!

Ledige job

Kunderådgiver Drømmeland, Slagelse 
Vi søger en dygtig kunderådgiver i Drømmeland Slagelse. Drømmer du om et job, hvor du skal være med til at drive en forretning med dyb faglig ekspertise og stor kundeservice?

Læs mere og søg stillingen som kunderådgiver i  Slagelse


Kunderådgiver Drømmeland, Storkøbenhavn 
Ønsker du et arbejde med fokus på den gode kunderelation, faglig ekspertise og kvalitetsprodukter? Vi søger en initiativrig kunderådgiver i Storkøbenhavn. 

Læs mere og søg stillingen som kunderådgiver i Storkøbenhavn 


Butikschef Drømmeland, Helsingør 
Vi søger en ny butikschef for Drømmeland Helsingør. Vil du have et job, hvor den gode kunderelation dyrkes gennem faglig ekspertise og god kundeservice? Som butikchef i Drømmeland Helsingør, får du ansvaret for at drive en forretning med højkvalitetsprodukter. 

Læs mere og søg stillingen som butikchef i Drømmeland Helsingør

Lager- og logistikmedarbejder Drømmeland, Bagsværd
Vi søger en ny lager- og logistikmedarbejder til vores lager i Bagsværd. Så smøger du ærmerne op og arbejder hårdt hver dag? Har du overblik, når tingene går stærkt? Trives du med en serviceminded og kundeorienteret kultur? Så kan du blive en del af vores lager- og serviceteam.

Læs mere og søg stillingen som lager- og logistikmedarbejder i Drømmeland, Bagsværd


Levering og montering af senge Levering af pakkeforsendelser Sikker betaling Rente- og gebyrfri finansiering 60 dages komfortgaranti 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Job og karriere Cookie oversigt