Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Sikker betaling

Sikker betaling

Er det sikkert at handle online?
For at sikre at du får en god og sikker oplevelse, hos Drømmeland.dk anvender vi industry standard Secure Socket Layers technology (SSL). Hvis du kigger på placeringen (URL) feltet i toppen af browseren, når du går til kassen, vil du se at det begynder med 'https://' i stedet for det normale 'http://'. Dette indikerer, at du er i sikker tilstand, og det betyder, at der ikke er nogle mennesker, der kan se eller registrere dine kortinformationer. For at sikre at dine oplysninger holdes privat, gemmer vi ikke betalingsoplysninger i vores database.

Din kreditkort betaling er sikret
Alle kortholderens krediteringer og debiteringer er omfattet af godkendelse og fuldmagt fra både kortudstederen og fra os, af sikkerhedshensyn generelt og for at forhindre svindel. Vi tager sikkerhed meget alvorligt, så dine oplysninger er i sikre hænder hos os. Du kan kun betale med kreditkort som er udstedt i samme land, som du har leveringsadresse. 
Alle oplysninge om dit kort sendes via en sikker og krypteret forbindelse, så ingen kan se eller genskabe dine kortoplysninger.

Kreditkort, MobilePay og Dankort som betaling
Vælg det kredit-/hævekort som du ønsker at betale med i kassen og indtast den nødvendige information. Ingen yderligere omkostninger vil blive lagt til købsprisen, dog undtaget fragtomkostninger. Vær dog obs på at ved større beløb kræver kort betaling at du taster den sikkerhedskode som der sendes på SMS til dig. Det kræver at du har koblet dit kort sammen med dit mobilnummer - har du ikke det, kan du altid vælge at betale med MobilePay.

På Drømmeland.dk tager vi følgende betalingskort:
Dankort
Visa
Mastercard
Maestro
JCB

- og MobilePay

Hvornår trækkes pengene?
Når du afgiver en bestilling, bliver dit kort valideret, og du vil herefter modtage en mail, der bekræfter, at din bestilling er blevet modtaget.
Betaling finder først sted, når vi har afsendt din ordre.
Hvis dit kort ikke accepteres, vil betaling ikke finde sted, og du vil øjeblikkeligt blive informeret på skærmen om, at betalingen mislykkedes. Husk at selvom betaling ikke godkendes, tilbageholder nogle kortudstedere pengene svarende til det ønskede købsbeløb, hvilket betyder, at du ikke vil have mulighed for at få adgang til pengene i en kort periode.

 

De gode drømme startede i 1975 Levering og montering af senge Praktisk info vedr. levering af din seng Levering af pakkeforsendelser Rente- og gebyrfri finansiering Returnering Sikker betaling 100 nætters ombytningsret 60 dages prisgaranti Handelsbetingelser Persondatapolitik Job og Karriere Cookie oversigt Klub Drømmeland FAQ - i en Corona tid