Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Dobbeltsenge

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Tilbud
Størrelse (cm)
Farve
Mærker

Køb en dobbeltseng, du vil elske at falde i søvn i

Har du eller din partner fået det forkerte ben ud af sengen? Så er det måske på tide at skifte den gamle madras ud med en ny, der giver optimal støtte. Hvis din seng er for hård eller blød, kan den nemlig forstyrre din søvn. En behagelig dobbeltseng med en ergonomisk god madras er derfor guld værd for både din krop, dit sind og din livsglæde.
Heldigvis har vi hos Drømmeland et stort udvalg af dobbeltsenge fra nogle af de bedste brands på markedet og i mange forskellige varianter.
Fælles for dem alle er funktion, aflastning og komfort i stilfulde designs. For dig betyder det, at du kan sove godt og behageligt hver eneste nat. Se alle vores senge her, eller læs videre og find tips til at vælge den bedste dobbeltseng til dit behov.

En god nattesøvn med hjælp fra erfarne sengerådgivere

Dobbeltseng2.jpg

 

Hos Drømmeland gør vi vores ypperste for at finde den helt rigtige dobbeltseng, der matcher din kropsbygning og dine ønsker. For vi vil gerne have, at alle vores kunder sover godt, og derfor står vi klar til at sikre dig en bedre nattesøvn. Hvis du ligger dårligt, går det nemlig ud over både dit fysiske og psykiske helbred.

Derfor får du altid hjælp af vores professionelle sengerådgivere, der har mange års ekspertise i søvn og senge. De hjælper dig med at vurdere, om du skal sove på en blød, medium eller hård madras. Rådgivningen giver dig de bedste forudsætninger for at finde en dobbeltseng, der passer til dig.

Du kan med fordel også prøve vores smarte online sengeguide, der vejleder dig i at komme nærmere den helt rette seng.

Dobbeltsenge med dobbelt så meget komfort

Vi ved, hvor svært det kan være for to mennesker at blive enige om den bedste dobbeltseng. Det er nemlig meget individuelt, hvad der er den perfekte seng, da vi alle ligger forskelligt.
Derfor kan du vælge mellem flere madrasser med forskellige fastheder, så I begge sover som en drøm. Gå for eksempel efter en dobbeltseng med to forskellige madrasser, så både du og din partner ligger godt i den samme seng.
Uanset hvad du søger, står vi klar til at hjælpe dig med at finde din nye drømmeseng hos os. Vi rådgiver dig om at få den rette komfort og støtte, så du passer godt på din krop og kan sove uforstyrret hele natten. Med den rette madras får du og din partner den komfort og støtte, I har brug for, så I kan sove uforstyrret hele natten.

Vælg mellem flere kvalitetssenge i moderne designs

Og så spiller designet selvfølgelig også en rolle. For selvom vi bruger det meste af vores tid i soveværelset med lukkede øjne, så kan en god og behagelig indretning faktisk have en positiv betydning for din nattesøvn. Derfor har vi mange brands og designs, der passer godt ind i det moderne soveværelse. For dig betyder det en ny seng, der matcher netop din stil.

Vi har din dobbeltseng i de rigtige størrelser og mål

Vores dobbeltsenge fås i forskellige størrelser, da ikke alle mennesker er lige høje og har forskellige præferencer. Den typiske størrelse på en dobbeltseng er 180×200 cm, men vi tilbyder også de lidt større modeller i længderne 210 og 220 cm. Hvis du derfor er høj eller ønsker masser af benplads, kan disse mål være rigtige for dig.

Har du et mindre soveværelse, har vi også et bredt udvalg af komfortable 160x200 dobbeltsenge med mindst lige så høj kvalitet. Det gør, at du har lettere ved at få plads til sengen i soveværelset uden at gå på kompromis med komforten.

Er du i tvivl, om hvilken slags seng du skal vælge? Du behøver ikke ligge søvnløs om natten, fordi du ikke kan beslutte dig. Hos os bliver du vejledt i at finde frem til en fantastisk seng med masser af komfort og rigeligt med plads til dig og din partner.

Sov godt i dobbeltsengen

Når du har fundet den helt rigtige dobbeltseng, der passer til dine ønsker og behov, bør du også se nærmere på vores udvalg af dynerpuder og sengetøj. Ud over en komfortabel seng er det nemlig også vigtigt, at du har en behagelig og luftig dyne og en god hovedpude, der støtter dit hoved og nakken.

Med godt sengetøj er du sikker på, at det er tilpas kølende, så du ikke får det for varmt om natten. Samtidig spiller sengetøjet også en rolle i soveværelsets indretning, fordi du med det rette sengetøj kan skabe en god og hyggelig stemning, inden du skal sove. Derfor finder du et bredt udvalg af lækkert og veldesignet sengetøj hos Drømmeland, der vil passe perfekt ind i det skandinaviske soveværelse.

Det er alle de enkelte elementer i soveværelset, der er med til at skabe den rette atmosfære for en god nattesøvn. Netop derfor kan det have en stor betydning for din søvn og for dit soveværelse, at du finder den perfekte dobbeltseng og det rigtige sengetøj for dig