Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

TEMPUR®

TEMPUR - innovativ komfort med NASA teknologi i skummet

Læs mere om TEMPUR her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Vis alle
Bredde (cm)
Vis alle
Længde (cm)
Vis alle
Farve
Fyldtype

Oplev komfort fra rummet

TEMPUR® er et visko-elastisk og temperaturfølsomt materiale, der blev udviklet af NASA i 1970´erne for at give støtte og beskytte astronauter under raketopsendelse. De havde brug for en speciel måde at fordele vægt og tryk ligeligt på under raketopsendelse.

Efterfølgende har TEMPUR® videreudviklet denne teknologi og skabt en kollektion af madrasser og hovedpuder, der er designet til at tilpasse sig din kropsform, absorbere bevægelse og aflaste tryk alle de rigtige steder – hvilket er nøglepunkterne for en understøttet og roligere søvn.

TEMPUR® er det eneste madras- og hovedpudebrand, der er anerkendt af NASA og certificeret af US Space Foundation.Personlig kropsstøtte


Senge fra TEMPUR® er lavet i materialer, som reguleres efter din form og vægt samt gennemsnitlig temperatur i soveværelset.
Det betyder, at materialet kan komprimere, blive blødere og tilpasse sig, så du ligger i den bedst mulige soveposition med den optimale støtte. Uanset hvilken position du finder mest behagelig, tilpasser TEMPUR® sig din krop.

Pionerer inden for søvnteknologi

Med TEMPUR® Promise kollektionen har du mulighed for at nyde den velkendte, gode komfort og støtte samtidig med, at du får et gennemført og ensartet look.
Det enkle, stilrene TEMPUR® Promise består af flere forskellige sengemodeller, hvilket giver en bred vifte af kombinationer, der komplementerer de fleste indretninger og hjem. Udover designet nyder du godt af den velkendte, gode støtte og uovertrufne komfort fra TEMPUR materialet.
TEMPUR® Promise forhandles eksklusivt hos Drømmeland.

 

Tempur Promis katalog

TEMPUR®: Senge med innovativ komfort