Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

TEMPUR®

Med TEMPUR® får du en uforstyrret nattesøvn

Se nyhederne fra TEMPUR her
Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Kategorier
Vis alle
Bredde (cm)
Vis alle
Længde (cm)
Vis alle
Farve

Nyhed: 6 nydesignede sengemodeller med topkomfort

TEMPUR lancerer seks modeller, der forener det stilrene design med den unikke TEMPUR-følelse.

Glæd dig til at prøve de flotte senge som alle indeholder det unikke TEMPUR® materiale og derfor tilbyder dig en uovertruffen komfort og trykaflastning – samtidig med at du kan glæde dig over det elegante look.

Prøv de nye modeller i en Drømmeland-butik nær dig

TEMPUR® er født ud af en NASA-opfindelse – perfektioneret til søvnen

Det helt centrale i alle TEMPUR® madrasser og hovedpuder er det unikke TEMPUR® materiale. TEMPUR® er et visko-elastisk og temperaturfølsomt materiale, der blev udviklet af NASA i 1970´erne for at give støtte og beskytte astronauter under raketopsendelse. De havde brug for en helt speciel måde at fordele vægt og tryk ligeligt på under raketopsendelse.

Efterfølgende har TEMPUR® videreudviklet denne teknologi og skabt en kollektion af madrasser og hovedpuder, der er designet til at tilpasse sig din kropsform, absorbere bevægelse og aflaste tryk alle de rigtige steder – hvilket er nøglepunkterne for en understøttet og roligere søvn.

TEMPUR® er det eneste madras- og hovedpudebrand, der er anerkendt af NASA og certificeret af US Space Foundation.Uforstyrret søvn med personlig kropsstøtte


Senge fra TEMPUR® er lavet i materialer, som reguleres efter din form og vægt samt den gennemsnitlige temperatur i soveværelset.

Det betyder, at materialet kan komprimere, blive blødere og tilpasse sig, så du ligger i den bedst mulige soveposition med den optimale støtte. Uanset hvilken position du finder mest behagelig, tilpasser TEMPUR® sig din krop.

TEMPUR®: Senge med innovativ komfort