Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge i 90x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Mærker
Farve

Find den rette seng 90x200 for dig

Leder du efter en ny 90x200 seng, hvor komfort og kvalitet får toppoint? Hos Drømmeland finder du netop sådan en model. Vi forhandler nemlig enkeltsenge fra nøje udvalgte brands, hvor der er fokus på holdbare materialer og optimal liggekomfort.

Oplev for eksempel madrasser med forskellige fjedre og komfortzoner, der sørger for, at hele din krop ligger behageligt. Der er altså god mulighed for at finde en seng på 90x200 cm, hvor du sover godt de næste mange år. 

Udforsk dine muligheder, og bestil nemt en enkeltmandsseng i dag. 

Hvem kan få glæde af en enkeltseng på 90x200 cm?

Der er flere fordele ved vores senge på 90x200 cm. En af dem er, at sengene kan passe ind i ethvert soveværelse. Brug sengen i for eksempel teenageværelset, gæsteværelset eller dit eget soveværelse, hvor du måske ikke har plads til en trekvartseng.

En enmandsseng fra Drømmeland er naturligvis i samme gode kvalitet som vores store dobbeltsenge. Samtidig har du – alt efter hvilket mærke du kigger på – mulighed for at vælge sengen i forskellige farver, stilarter og fasthed. 

Gode 90x200 senge til alle præferencer

Enkeltseng, enmandsseng, enkeltmandsseng – kært barn har mange navne, og du har mange muligheder ved at vælge denne sengestørrelse hos Drømmeland. Alle vores 90x200 senge er nemlig designet til forskellige behov og præferencer. 

Find for eksempel: 

Alt efter mærke fås sengenes madrasser med forskellige fastheder, og komforten er understøttet af allergivenlige, åndbare materialer. Du har med andre ord gode forudsætninger for at finde den rette type seng, der passer til netop dig. 

Hvilken ny seng på 90x200 cm skal du vælge? 

Når du leder efter den rette enkeltmandsseng, er der flere kriterier, du bør kigge efter. Her er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med hverken komfort eller præferencer. En sund nattesøvn er nemlig afgørende for dit helbred.

I stedet skal du sikre dig, at den:

  • Er den rette type seng, der opfylder dine behov for at kunne hvile og sove uforstyrret hele natten
  • Har den rette madras og fasthed, så du får optimal liggekomfort, mens dine skuldre og nakke synker rigtigt ned i madrassen

Det er meget individuelt, hvilke præferencer du har, når du skal finde en god seng på 90x200 cm. Få rådgivning af os i en af vores butikker, eller prøv vores smarte sengeguide. Begge muligheder giver dig gode forudsætninger for at finde den enkeltseng, der passer til dig. 

Find 90x200 senge på tilbud

Har du fundet sengen, som du vil elske at falde i søvn og vågne op i, men er den ikke til en overkommelig pris for dig? Hold øje med vores mange kampagner. Vi har ofte tilbud på et udvalg af senge, der sikrer dig en behagelig søvn hver nat. Så kan du gøre en god handel og stadig sove godt i mange år.

Generelt har vi forskellige prisklasser på alt fra senge og madrasser til sengetøj og tilbehør. Det giver dig gode muligheder for at indrette hele soveværelset i et prisleje, der passer til dit budget. 

Se vores mange tilbud, og vælg den bedste seng 90x200 for dig. 

Hos os får du gratis levering og komfortgaranti

Det er de færreste af os, der har nemt ved at løfte og bære en seng. Det skal dog ikke forhindre dig i at få en ny seng hjem til dig, da vi hos Drømmeland kan gøre levering og montering så nemt for dig som muligt.

Vi har blandt andet gratis levering af alle senge i Jylland og alle brofaste øer i Danmark. Vil du gerne have båret sengen ind i dit soveværelse og eventuelt få den monteret, kan vi også hjælpe med dét. Tjek blot, om du kan tilkøbe de ekstra services, når du har indtastet dine kontaktinformationer inde i kurven.

Har din enkeltseng en løs madras med en udskiftelig kerne, har du også mulighed for at ændre fastheden indenfor 100 nætter gennem vores ombytningsret. Dermed er du sikker på, at din nye seng faktisk passer til dig. Ombytningen gælder ikke vores boksmadrasser.