Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Lamelbund

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Kategorier
Farve
Mærker
Bredde (cm)
Længde (cm)

Find en god lamelbund til din seng

Derfor bør din seng have lameller i bunden


En lamelbund er den platform, der ligger under din madras og er typisk fremstillet af træ eller metal. Lamelbunden sørger for, at din madras ligger stabilt hele natten og ikke direkte på jorden.

En lamelbund absorberer også det meste af den vægt, som din seng bliver udsat for, hvilket giver din madras bedre komfort. Det betyder, at du sover bedre og kan bruge madrassen i længere tid.

Du kan kun bruge en lamelbund, hvis du har en sengeramme. Hvis du køber en ny sengeramme, er det vigtigt at holde øje med, om der følger en lamelbund med til sengen, eller om du skal købe den separat. Det er nemlig ikke altid sikkert.

Hvilken lamelbund skal du vælge?


Hos Drømmeland har vi lamelbunde til mange størrelser. Hvilken en, du skal vælge, kommer an på, om du ønsker en planseng eller elevation, og hvad dine behov er. Derudover skal din lamelbund selvfølgelig passe i størrelsen til din sengeramme.

Hvis du for eksempel ofte læser i sengen, har TV i soveværelset eller har dårligt blodomløb, kan en lamelbund til elevationssenge være en god idé. Den gør det nemlig muligt for dig at justere madrassen, så du kan sidde oprejst, ligesom du kan få løftet benene.

Sammensæt selv bunden til din seng

Hos Drømmeland finder du også lamelbunde, hvor du har mulighed for at justere placeringen af lamellerne. Det er med til at give dig den bedst mulige komfort, når du skal sove.

Se blandt andet vores løse lamelbunde fra Kaagaard – såkaldte rulle-lamelbunde. Her kan du få formspændte lameller på bånd, som tilpasser sig din kropsvægt. På den måde kan du opnå den optimale liggekomfort, hvilket betyder en sundere nattesøvn. en.

Vi har også faste planbunde med justérbare lameller inddelt i forskellige komfortzoner. Lige til at lægge ned i din sengeramme. Skub blot en markør ind mod eller væk fra midten, hvis du ønsker at gøre lamellerne mere eller mindre eftergivende. Så passer de bedre til din kropsform.

Leder du efter gode lameller til din seng, har du derfor mulighed for at finde den rette lamelbund hos os.

Enkeltseng-3.jpg

Bliv rådgivet om en bedre nattesøvn


Er du i tvivl om, hvilken sengebund du skal vælge? Tøv ikke med at kontakte os. Hos Drømmeland har vi dedikerede sengerådgivere, der ved stort set alt om, hvordan du sikrer dig en god nattesøvn.

Du kan komme i kontakt med via vores chat, e-mail eller på telefon. Vil du se vores lamelbunde, er du også velkommen til at besøge os i en fysisk Drømmeland-butik.

Uanset hvilken metode du vælger, vil vores rådgivere hjælpe med at træffe den helt rigtige beslutning for dig. Bagefter kan du trygt bestille de rette lameller online.

Hos os får du altid god kvalitet


Når du vælger en lamelbund hos os, kan du være sikker på, at den er af høj kvalitet. Alle vores modeller er nemlig fremstillet af robust træ eller trådnet i slidstærkt stål. På den måde kan du bruge din nye lamelbund i mange år fremover.

Desuden er lamellerne inddelt i komfortzoner, som passer til din krops konturer. Med mulighed for justering omkring hoften og skuldre kan du gøre zonerne blødere eller fastere. Dermed har du en lamelbund, der passer til din krop.

Med vores udvalg er du altså kun få skridt væk fra at få de ideelle lameller til din madras og seng.
lamelbund.jpg