Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Springmadrasser 180x200

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Madras-fasthed
Mærker

Find en god springmadras 180x200 cm til dig


Opdag nogle af de bedste springmadrasser på 180x200 cm hos Drømmeland. Vi har både trykaflastende, antiallergiske og åndbare springmadrasser, der alle hjælper dig med at sove godt.

De mange egenskaber gør det muligt for dig at sove på en madras, der giver den bedste støtte og komfort for netop dig. Samtidig er vores springmadrasser lavet af holdbare materialer. Du kan derfor få glæde af dem i flere år.

Tag et kig på vores sortiment, og lad os hjælpe dig med at finde den bedste model for dig. Se også alle vores senge i 180x200 cm

En meget fleksibel madras

Når folk skal købe en ny madras hos Drømmeland, er springmadrassen ofte den mest foretrukne slags. Det forstår vi godt. Den er utrolig fleksibel og kan bruges i alle typer af sengerammer – derudover er springmadrasser gode til at tilpasse sig kroppen, så du altid får den korrekte støtte.

Desuden har vores springmadrasser fjedre, der giver en god luftcirkulation. Det vil sige, at overskydende varme lettere kan komme væk fra madrassen, så du ikke får det alt for varmt.

En tredje bonus er, at vores springmadrasser ofte fås i forskellige fastheder, alt efter hvilket mærke du vælger. Du kan vælge madras efter, hvor meget modstand fjedrene skal give, så du får en støtte, der passer dig. 

Hvilken springmadras 180x200 skal du vælge?

Alle vores springmadrasser på 180x200 cm er lavet til at give dig behagelige nætter i mange år. Ikke desto mindre er det vigtigt, at du tænker over og mærker efter, hvilken springmadras der er bedst til dig.

Du kan teste, om din nye springmadras passer til dig ved at lægge dig på ryggen og få en person til at lægge en hånd under din lænd. Er der kontakt mellem madrassen og din lænd, giver madrassen ofte den korrekte støtte.

Slut af med at lægge din nye springmadras på en god sengebund og med en holdbar sengeramme udenom. En sengebund giver støtte samt stabilitet til din madras, og sengerammen er med til at sikre, at din seng præsenteres flot.

Er du stadig i vildrede? Kontakt os på e-mail, chat eller telefon. Du er også velkommen til at besøge en af vores butikker. Hos Drømmeland giver vi dig altid professionel rådgivning, uanset hvor du kontakter os. Du kan også booke en personlig samtale med en af vores eksperter: Book en sengerådgiver.

Få ekstra komfort med en 180x200 topmadras

Vil du gerne passe godt på din nye dobbeltseng? Måske få endnu mere støtte? Hos Drømmeland får du løst begge behov. Vi har et bredt udvalg af 180x200 topmadrasser, der både sikrer hygiejnen i din seng og fungerer som et ekstra komfortlag.

Topmadrasser som dem hos Drømmeland skåner nemlig din madras for slitage. Desuden indeholder de en masse gode egenskaber, der er med til at sikre en uforstyrret søvn. Oplev for eksempel temperaturregulerende og trykaflastende evner.

Lægger du en rullemadras på din topmadras, kan du i endnu højere grad beskytte sengen. Den fungerer nemlig som en ekstra beskyttelse mod støv, fugt og slid. Desuden kan du nemt vaske en rullemadras. Så kan du nyde din 180x200 springmadras i endnu længere tid.