Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Springmadrasser

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.
Tilbud
Størrelse (cm)
Madras-fasthed
Mærker

Sov på den bedste springmadras for dig

Hvad er en springmadras?


En springmadras, også kendt som fjedermadras, er den foretrukne madras i mange af de senge, vi sælger her hos Drømmeland. Og det er med god grund. Denne type madras er nemlig kendt for sin fleksibilitet, komfort og lange levetid.

Springmadrassen består af et fjedresystem, polstring og betræk, hvor du, inden købet, kan tilpasse fastheden efter dine behov. Fjedrene er med til at give masser af støtte og stabilitet i madrassen, så du sover godt hele natten.

Har du allerede en sengeramme, så kan du sagtens genbruge den og nøjes med at investere i en ny springmadras, når din gamle madras er slidt op. Du skal blot sikre dig, at størrelsen passer sammen.

Med en springmadras kan du få en bedre søvn

Hos Drømmeland er alle vores springmadrasser designet med flere fjedre, der er med til at give din krop en god støtte og dermed en behagelig nats søvn. Fjedrene er nemlig inddelt i forskellige komfortzoner, der sikrer, at din kropsvægt fordeler sig korrekt på hele
madrassen.

For eksempel vil din rette springmadras være en smule eftergivende der, hvor du er tungest, men uden at du synker for langt ned. Der, hvor du er lettest, vil madrassen være mere fast. Således ligger din rygsøjle lige, og du belaster led samt muskler mindst muligt. Konstruktionen af fjedre giver desuden en god luftcirkulation, så overskydende varme lettere kan komme væk fra madrassen. Når du sover, afgiver du nemlig en masse fugt. Med fjedrene har du lettere ved ikke at få det alt for varmt og dermed et mere behageligt soveklima.

Sådan finder du den bedste springmadras for dig

Når du skal vælge en ny springmadras, skal du kigge på de forskellige hårdheder, som støtter netop din ryg og nakke. Det vil sige, hvor blød eller hård din springmadras er. I vores udvalg kan du få op til 3-4 forskellige fastheder:

● Blød
● Medium
● Fast
● Nogle gange også ekstra fast

Her er det en god tommelfingerregel at tage udgangspunkt i din vægt. Jo mere du vejer, jo fastere skal din springmadras være. Derudover er din soveposition, det vil sige, hvor du føler dig mest komfortabel, vigtigt for, hvilken fasthed du skal vælge.

Derudover kan du se på antal komfortzoner. Typisk er det sådan, at jo flere komfortzoner, jo mere trykaflastning og jo bedre vil komforten være.

Kom forbi en af vores butikker, og afprøv de forskellige madrasser. Her møder du også vores professionelle rådgivere, der ved alt om at sove godt. Så kan du lettere finde ud af, hvilken springmadras du skal bestille online.

Hvor længe holder springmadrasser?

Som udgangspunkt bør du skifte din springmadras efter cirka 10 år. Derved får du en frisk seng at sove i og en bedre nattesøvn. Når vi sover, kan vi nemlig ikke undgå at svede, bog det bidrager til slitage på sengen.

Du kan forlænge springmadrassens levetid ved at lægge en god topmadras ovenpå. Den giver ikke blot et ekstra lag af komfort; topmadrassen absorberer også fugt. Dermed fastholder du en god hygiejne i sengen og beskytter den underliggende springmadras.

Slut eventuelt af med en rullemadras, inden du lægger et behageligt lagen på. Den kan du jævnligt vaske, så du beskytter topmadrassen mod fugt og slid.
Boksmadrasser-mennesker.jpg

Oplev hurtig levering og montering

Har du fundet den helt rigtige madras for dig? Men har du ikke tid til eller mulighed for at hente den selv? Bare rolig. Vi kan levere dit nye køb direkte til døren, så du sparer tid og besvær med at få madrassen hjem.

Du har tilmed mulighed for, at vi bærer din springmadras op og leverer den helt til det rum, hvor du skal sove. Hvis du har brug for det, kan vi også tage din gamle madras med, når vi kører. Så skal du ikke spekulere på at tage til genbrugspladsen med den.

Du skal blot tilkøbe indbæring og bortskaffelse, hvilket du kan læse mere om i vores service om levering og montering af senge.