Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Højeste kvalitet og skandinavisk design

Magna leverer håndværk af højeste kvalitet - med en enestående liggekomfort. Manga kandiderer til den mest komfortable seng på markedet. Sengene er af højeste, håndlavede kvalitet og de giver en rolig søvn, bedre restitution og bedre temperaturkontrol.

Læs mere

Håndlavede kvalitetssenge

Nexus er skandinavisk sovestil, når den er bedst. Udviklet med fokus på et enkelt, stilrent design, materialer i høj kvalitet og ekstraordinær liggekomfort. Den klassiske fjederseng er lavet i hånden, hvilket kan mærkes på dens komfort og finish.

Læs mere

Danskproducerede senge

MasterBed er skabt til alle som ønsker sig valgmuligheder, så selv de mindste ønsker og behov kan tilfredsstilles. MasterBed leverer stilfulde senge, som er et fornuftigt køb til dig, der vil have en god seng.

Læs mere

Sov uforstyrret

TEMPUR tilpasser og former sig præcist efter din kropsform. Materialet er blødt, hvor du ønsker det og fast, hvor du har behov for det, så du altid kan vågne op og være klar til en ny dag. Madrassernes CoolTouch™ teknologi regulerer temperaturen i madrassen og absorberer overskydende varme.

Læs mere

Unikke senge til perfekt søvn

Svane har mere end 80 års erfaring med at lave senge. Svane-madrasser med IntelliGel er udstyret med den nyeste udvikling inden for søvnkomfort. IntelliGel former sig fleksibelt efter din krops kurver. Det giver perfekt støtte til din ryg, skuldre og hofter.

Læs mere