Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Senge med ultimativ støtte og innovativ teknologi

Dixxius er en sengekollektion udviklet til at give en sublim liggekomfort. Sengene er opbygget med innovativ teknologi, så de støtter bedre end andre senge. Lig ergonomisk korrekt med 9 komfortzoner, flere lagfjedre, skum  og støttende AEROMAX topmadrasser.

Læs mere

Kvalitet og design

Casablanca senge er komfort i top kombineret med nordisk design. Vælg mellem over 60 forskellige farver samt mange typer gavle på din seng.

Læs mere

Danskproducerede senge

MasterBed er skabt til alle som ønsker sig valgmuligheder, så selv de mindste ønsker og behov kan tilfredsstilles. MasterBed leverer stilfulde senge, som er et fornuftigt køb til dig, der vil have en god seng.

Læs mere

Urban senge

Urban er kvalitetssenge med rig mulighed for at skabe din egen stil i soveværelset! Sengene fra Urban er til dig, der vil have en fortrinlig nattesøvn, og ønsker en seng i et enkelt nordisk design.

Vælg mellem mange forskellige farver på sengene og elegante gavle. 

Læs mere

Sov uforstyrret

TEMPUR tilpasser og former sig præcist efter din kropsform. Materialet er blødt, hvor du ønsker det og fast, hvor du har behov for det, så du altid kan vågne op og være klar til en ny dag. Madrassernes CoolTouch™ teknologi regulerer temperaturen i madrassen og absorberer overskydende varme.

Læs mere

Tjørnbo

Tjørnbo tilbyder et alsidigt sengesystem, hvor der er noget for enhver smag. Firmaet er beliggende i Danmark og har eksisteret siden 1962, og har produceret sengesystemer i den allerbedste kvalitet. Det gode håndværk, det unikke design og den moderne produktionsteknologi går hos Tjørnbo hånd i hånd, og er bærende elementer for udviklingen af deres produkter.

Læs mere

Unikke senge til perfekt søvn

Svane har mere end 80 års erfaring med at lave senge. Svane-madrasser med IntelliGel er udstyret med den nyeste udvikling inden for søvnkomfort. IntelliGel former sig fleksibelt efter din krops kurver. Det giver perfekt støtte til din ryg, skuldre og hofter.

Læs mere