Vi har brands til ethvert søvnbehov

Hos Drømmeland finder du nogle af de bedste kvalitets sengemærker på markedet, du kan blandt andet finde et stort udvalg af senge indenfor disse mærker:

Tempur

30.000 rygspecialister anbefaler Tempur madrasser og puder. TEMPUR er et viskoelastisk, temperatur-følsomt materiale med åbne celler, der flytter sig omkring kroppens kurver, så der gives fuldkommen støtte, hvor der er behov for det - uden modtryk. 

Læs mere »

Nexus

Nexus er skandinavisk sovestil, når den er bedst. Udviklet til Skandinavien med fokus på et enkelt, stilrent design, materialer i høj kvalitet og ekstraordinær god liggekomfort

Læs mere her »

Svane

Svane® senge har det helt specielle IntelliGel®. IntelliGel® er en unik cellestruktur som både er stærk og fleksibel, det giver dig perfekt støtte til din ryg. Når du ligger på madrassen, vil underlaget give efter og skabe en dejlig støttende platform for kroppen.

Læs mere »

Magna

Magna kandiderer til den mest komfortable seng på markedet. Magna er skandinavisk design af højeste kvalitet. I sengen indgår der de bedste natur materialer, som kommer fra Skandinavian eller vesteuropæiske lande.

Læs mere »

Masterbed

MasterBed er en danskproduceret sengeserie. MasterBed er skabt med bredde og appeal til alle som ønsker sig valgmuligheder, så selv de mindste ønsker og behov kan tilfredsstilles. MasterBed er en stilfuld seng - som er et fornuftigt køb. 

Læs mere »

Riviera Maison

Rivièra Maison eksklusive sengelinned er produceret med omhu og med et øje for detaljer. De fleste af deres produkter er håndlavede og viser mindre variationer i farve eller størrelse. Disse er karakteristiske træk ved de anvendte materialer, hvoraf de fleste er helt naturlige; Det gør hver sengelinned unikt. De kalder det perfekt imperfekt.

Læs mere »

Lifetime

Lifetime fremstiller nogle af de mest fantasifulde børnesenge og -møbler på det danske marked i en kvalitet der kan følge barnet gennem mange, mange år.

Læs mere her »