Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Gæstesenge

Filtrér
Filtrér
Sortér
Pris
kr.
-
kr.

Gæsteseng

Gæstesenge til sommerhuset eller den sammenbragte familie
Gæstesenge hvor man ligger godt, er både relevant i sommerhuset, i den sammenbragte familie og i familien med børn. En gæsteseng giver dig frihed til at invitere dine gæster til at blive og sove. Og den er uundværlig, hvis du har børn i en alder, hvor de elsker at sove hos hinanden. I den store familie, hvor ungerne kommer og går, kan en gæsteseng være en praktisk løsning – eksempelvis hvis nogle kun er hjemme på weekend og måske ikke har eget værelse.
Uanset dine behov så kan du hos Drømmeland finde en lækker gæsteseng, der giver alle forudsætninger for en god nats søvn.
Foldbar gæsteseng med betrækOLDBAR GÆSTESENG MED BETRÆK
Med foldbare gæstesenge kan du nemt klappe dem sammen og rulle sengene væk på de monterede hjul. På den måde behøver en opredning til en gæst eller et ekstra familiemedlem ikke fylde noget, når vedkommende er taget videre.
Skal du ofte klappe din gæsteseng sammen og stille den væk i en periode, anbefaler vi, at du køber et betræk til sengen. Betrækket beskytter mod støv og snavs, så gæstesengen kan bruges med det samme uden en forudgående rengøring. Desuden pynter betrækket, så gæstesengen nemt kan stå i et hjørne uden at skæmme indretningen.
Bestil dine gæstesenge online hos Drømmeland og få gratis fragt, hvor vi leverer til kantstenen. Du har mulighed for at vælge levering helt ind i gæste- eller soveværelset mod en mindre betaling. Mangler du en billig dyne og hovedpude til din gæsteseng, så køb det med i samme bestilling og få det hele leveret på samme tid.