Book en samtale med en af vores senge-rådgivere

Kom ned i en af vores mange butikker eller bliv ringet op, og få en snak med vores dygtige rådgivere. Sammen kan i finde den seng, der passer præcis til dig.

Black friday - 2024

Se flere aktuelle tilbud til Black Friday

Mangler du nyt tilbehør til soveværelset? Eller måske kender du en, der ønsker sig en ny dyne i julegave? Med vores udvalg kan du købe nedsatte varer sammen med din nye seng og dermed klare julegaverne før tid.
Du finder eksempelvis Black Friday tilbud på:
• Dyner og puder: Find en ny dyne med lækkert fyld og støttende hovedpude
• Gode madrasser: Vælg mellem alt fra en trykaflastende madras til en topmadras
 • Flot tilbehør: Forny soveværelset med pyntepuder, sengeborde eller en gavl
Udforsk de mange muligheder, og vælg det, der passer til dig eller den, du skal forkæle. Med det brede udvalg til ekstra skarpe tilbud er der gode forudsætninger for endnu bedre nætter.

Hvad er Black Friday?

Start din Black Friday shopping uden store menneskemængder

Konceptet Black Friday stammer fra USA og falder på dagen efter Thanksgiving, som altid ligger på den sidste torsdag i november. I den forbindelse er der ofte "helt sort af mennesker" i forretningerne, hvilket har givet navnet til begivenheden.

Heldigvis kan du få gode tilbud hos os uden at stå i kø eller stresse rundt i byen. Vi har nemlig unikke Black Friday tilbud i både vores fysiske butikker og online. På den måde kan du selv vælge, om du vil købe din nye seng hjemme fra sofaen eller besøge en butik.

Et godt tip er, at du undersøger vores udvalg før Black Friday, så du har et godt overblik over, hvad du vil købe. Kom også forbi en Drømmeland-butik, hvor du kan prøve vores mange forskellige senge før Black Friday og få professionel rådgivning. Hermed kan du
lettere sikre dig, at du køber den helt rette seng for netop dig.

Unikke priser året rundt og 100 nætters ombytningsret

Planlægger du at være oppe hele natten for at være sikker på at købe en Black Friday seng? Hos Drømmeland synes vi, at en god nats søvn er vigtigere. Derfor har vi Black Friday-tilbud hele weekenden. Så behøver du ikke at stresse over at være vågen til tidlig
morgen.

Derudover kan du gøre gode besparelser før og efter Black Friday. Vi har nemlig ofte skarpe tilbud på udvalgte senge, sovesofaer, lagner, dyner og puder hele året rundt. Hvis du ikke har tid til at shoppe på årets Black Friday, kan du altså spare mange penge resten af året hos os.

En anden ting, du ikke skal stresse over, er, hvorvidt madrassen passer til dig. Vi har nemlig 100 dages ombytningsret på alle løse madrasser, som vi har i forskellige fastheder. Har din nye seng sådan en madras, kan du få byttet fastheden indenfor 100
dage, hvis den er forkert.

Dermed kan du sikre, at din nye madras passer til dig. Det giver dig optimale rammer for at få den bedste søvn i mange år. Vær dog opmærksom på, at du kan bruge ombytningsretten én gang.